Sponsoreret: Din guide til mindeværdige feriefotografier

Post nyheder fra fotoverdenen; til annoncering samt diskussion af fotobranchens nyheder.
Besvar
Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7176
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Sponsoreret: Din guide til mindeværdige feriefotografier

Indlæg af jakobdam » 05 maj 2020 08:17 am

Billede

For mange mennesker er ferien årets højdepunkt - og for andre er det flere fornøjelser hvert år. Men mange mennesker formår ikke at nyde ferien nok til, at den er gemt i minderne og sanserne lang tid frem. Det er til stor ærgrelse for mange - men der er heldigvis masser af hjælp at hente. Med denne guide får du nemlig konkrete råd til at gemme ferien i mange år.


Gode billeder
På en god ferie oplever man mange gode ting - og i modsætning til gamle dage er det nu nemmere end nogensinde før at tage billeder. Med det rigtige video og foto udstyr til iPhone kan du nemlig gemme smukke attraktioner, skøre ansigter eller flot natur på telefonen - som både kan gemmes der og printes ud som ægte fotografier.

Du kan også øve dig i at tage gode billeder og videoer. Det kan du gøre ved at træne forskellige vinkler og forsøge dig ad med forskellige typer af billeder.


Nøjagtig planlægning
Det er en god idé allerede lang tid før at planlægge rejsen. Det behøver ikke være en præcis tidsplan for hver eneste dag, men at planlægge store besøg kan kun være en fordel at gøre i god tid. Der er nemlig mange museer og seværdigheder, der kræver booking - og netop det er en enormt træls ting at skulle undvære specielt, hvis du er på jagt efter de gode billeder.


Indsaml baggrundsviden
Der er masser af viden at hente på nettet om at fotografere og optage video med mobilen. Men noget af det vigtigste du kan gøre, er at øve dig. Tag masser af forskellige billeder med din telefon og se, hvordan billederne tager sig ud i forskelligt lys og hvor godt din mobil håndterer det. Du kan også eksperimenterer med forskellige apps på din telefon for at se, hvilken der passer dig bedst, når det kommer til billeder.

Besvar