Nyt forum i dag - nedetid...

Information fra Administratorer samt Moderatorer om drift, ændringer mv.
HansP

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af HansP » 24 apr 2009 12:59 pm

Selv om jeg er logget ind står jeg som offline

Daniel

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af Daniel » 24 apr 2009 13:04 pm

Det eneste jeg ikke kan ldie ved det nye er at det forvirrer når man klikken indlæg siden sidst at det står under indlægget hvor det er placeret, og så ser skriften eller et eller andet bare "forkert" ud der.. :O

Brugeravatar
avril_hansen
Moderator
Moderator
Indlæg: 3765
Tilmeldt: 13 mar 2007 22:51 pm
Kamera: Canon EOS 5D mkII
Geografisk sted: Søborg
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af avril_hansen » 24 apr 2009 13:07 pm

John Nyberg skrev:gætter, at du har set at vores profilbilleder er tabt - og lige før, da je havde skrevet en kommentar til mit eget billede, fik jeg en fejlside frem i stedet for bekræftelse på, at jeg havde skrevet en kommentar....

der opdateres heller ikke på "seneste indlæg" på forsiden
Jeg kan godt se profilbilleder uden problemer

Brugeravatar
KaHopLa
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 4561
Tilmeldt: 09 nov 2006 19:45 pm
Kamera: Canon EOS 1D Mark III
Geografisk sted: Danmark ;-)
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af KaHopLa » 24 apr 2009 13:12 pm

Heller ingen profilbillede på min egen profil, men kan sagtens se andres.

Brugeravatar
KaHopLa
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 4561
Tilmeldt: 09 nov 2006 19:45 pm
Kamera: Canon EOS 1D Mark III
Geografisk sted: Danmark ;-)
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af KaHopLa » 24 apr 2009 13:12 pm

Hov!!! Nu kom det med.

Ole Condrup

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af Ole Condrup » 24 apr 2009 13:12 pm

Kører fint herfra! :)

Brugeravatar
Nimitz
Rang: SUPERBRUGER
Rang: SUPERBRUGER
Indlæg: 693
Tilmeldt: 09 nov 2007 16:24 pm
Kamera: Nikon D300 + div. analoge
Geografisk sted: Køge

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af Nimitz » 24 apr 2009 13:25 pm

Se godt ud

Edit: Signatur er væk??

Brugeravatar
John Nyberg
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 4831
Tilmeldt: 08 aug 2007 13:58 pm
Kamera: Pentax K1 og K5 samt Olympus E-30
Geografisk sted: København
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af John Nyberg » 24 apr 2009 13:28 pm

jeps - nu kører billederne.

Men jeg ville ønske, at der ikke stod ved mit billede, om jeg er online eller offline. Jeg er klar over, at vi tidligere har kunnet se samme oplysning på et fællessted. Jeg er godt tilfreds med at kunne være logget ind uden at det står overalt, hvor jeg har lagt indlæg, kommentarer osv.

Fizban
Rang: Lærling
Rang: Lærling
Indlæg: 29
Tilmeldt: 07 maj 2008 19:03 pm
Kamera: Canon 7D
Geografisk sted: Silkeborg
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af Fizban » 24 apr 2009 13:30 pm

Du kan skjule din "online status" i dine boardindstillinger under din profil.

Brugeravatar
JakobFriis
BOFH
Indlæg: 2212
Tilmeldt: 11 nov 2008 17:36 pm
Kamera: Nikon D800E
Geografisk sted: Vestbjerg

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af JakobFriis » 24 apr 2009 13:33 pm

please - pretty please with sugar on top : kan du ikke godt få farverne til at blende lidt bedre her i forum sammen med de seneste billeder i toppen ?

Brugeravatar
ThomasMN
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 2790
Tilmeldt: 02 dec 2007 18:35 pm
Kamera: Canon EOS 30D
Geografisk sted: Aalborg

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af ThomasMN » 24 apr 2009 13:45 pm

Det ser godt ud med det nye forum og lækker hastighed :)

Brugeravatar
Siggi
Challenger
Indlæg: 352
Tilmeldt: 12 okt 2006 07:23 am
Kamera: Sony A500 - Fuji X100
Geografisk sted: Storkøbenhavn
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af Siggi » 25 apr 2009 10:38 am

Ser godt ud, hov hvor er smilierne?
John Nyberg skrev:gætter, at du har set at vores profilbilleder er tabt ....
Er det dem her du tænker på,


Billede
de mangler også hos mig.

øhh hvor slår man BBkode til?

Edit:
http://www.postimage.org/gx1W4Gbr.jpg (håber det vises som link)
Senest rettet af Siggi 25 apr 2009 10:40 am, rettet i alt 1 gang.

Brugeravatar
bbcdk
Challenger
Indlæg: 3279
Tilmeldt: 19 maj 2007 23:48 pm
Kamera: Nikon D90
Geografisk sted: Aalborg
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af bbcdk » 25 apr 2009 10:40 am

[quote="Siggi"]øhh hvor slår man BBkode til?[/quote]

Her:

http://www.fotostart.dk/forum/ucp.php?i=prefs&mode=post

Men det ser ikke ud til at det virker. Mit er i hvert fald slået til.

Brugeravatar
Siggi
Challenger
Indlæg: 352
Tilmeldt: 12 okt 2006 07:23 am
Kamera: Sony A500 - Fuji X100
Geografisk sted: Storkøbenhavn
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af Siggi » 25 apr 2009 10:43 am

Mine står også på "Til"

DjBeau
Rang: SUPERBRUGER
Rang: SUPERBRUGER
Indlæg: 580
Tilmeldt: 21 maj 2008 18:08 pm
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum i dag - nedetid...

Indlæg af DjBeau » 25 apr 2009 10:51 am

Det var da et forfærdeligt kedeligt design, det har fået...

Låst