Nyt forum - status!

Information fra Administratorer samt Moderatorer om drift, ændringer mv.
Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7159
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Nyt forum - status!

Indlæg af jakobdam » 24 apr 2009 14:10 pm

Det nye forum er i luften, som mange jo nok har opdaget.

Det gik ret hurtigt og smertefrit, men der er stadigvæk lidt kinks som jeg arbejder med.

Tryk evt. ctrl+F5 for at se nyeste designændringer.

Nye features:
- Mange fejl fra phpbb v2 er rettet med v3
- Langt mindre serverbelastning
- "Tilføj billede" kan nu udføres på hurtigsvar-boksen (se linket lige under boksen)
- Se jeres profil for øvrige features; bl.a. suverænt overblik over hvilke tråde I er tilmeldt, opdel private beskeder i mapper mv.)

To-do listen:
- Forbedre implementation med fotostart main-portalen (de fleste ting burde virke nu, men der kan være fejl endnu!!)
- Kamera-felt skal tilføjes og data fra v2 skal porteres
- Køn er blevet tilføjet, men data skal porteres
- Aktivere bb-koder for andre end administratorer, her i "Generel information", hvis muligt
- Div. mindre designændringer


Rapportér alle fejl I møder, både i forum og udenfor forum, i denne tråd!
Og husk et link til der hvor I oplever fejlen, og/eller et screendump!

Lillith

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af Lillith » 24 apr 2009 14:30 pm

Hej Jakob,

det ser rigtigt godt ud :P

jeg savner dog listen over nyeste forumindlæg og smileys :-|

(kan ikke lige dumpe her hvor jeg sidder :-| )

Lillith

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af Lillith » 24 apr 2009 14:36 pm

en ting mere, når man linker sifter den FS side og ikke åbner i nyt vindue/fane :-)

Brugeravatar
KaHopLa
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 4561
Tilmeldt: 09 nov 2006 19:45 pm
Kamera: Canon EOS 1D Mark III
Geografisk sted: Danmark ;-)
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af KaHopLa » 24 apr 2009 14:38 pm

Øverste højre hjørne
Billede

Brugeravatar
Munde
Rang: TOPBRUGER
Rang: TOPBRUGER
Indlæg: 1675
Tilmeldt: 22 maj 2008 15:52 pm
Kamera: Canon 5D mkII
Geografisk sted: Ribe
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af Munde » 24 apr 2009 14:39 pm

Jeg kan ikke uploade forbedrings forslag..

Fatal error: Cannot redeclare create_date() (previously declared in /var/www/fotostart/fsmysqlcon.php:20) in /var/www/fotostart/fsmysqlcon.php on line 35

Brugeravatar
KaHopLa
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 4561
Tilmeldt: 09 nov 2006 19:45 pm
Kamera: Canon EOS 1D Mark III
Geografisk sted: Danmark ;-)
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af KaHopLa » 24 apr 2009 14:42 pm

En fejl mere.
Når jeg trykker på et link, popper der ikke en ny side op, men går fra fotostart til http://www.xxxppppx.dk istedet

Brugeravatar
KaHopLa
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 4561
Tilmeldt: 09 nov 2006 19:45 pm
Kamera: Canon EOS 1D Mark III
Geografisk sted: Danmark ;-)
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af KaHopLa » 24 apr 2009 14:45 pm

Endnu een

Billede af spørger, mangler i køb/salg
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=gx1SDKKJ][img]http://www.postimage.org/gx1SDKKJ.jpg[/img][/url]

Brugeravatar
klummen
Rang: SUPERBRUGER
Rang: SUPERBRUGER
Indlæg: 980
Tilmeldt: 04 nov 2006 20:43 pm
Kamera: Nikon D 7000
Geografisk sted: Holstebro
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af klummen » 24 apr 2009 15:00 pm

Når jeg står i et forum, og klikker på "tilbage til forsiden", får jeg ganske vist en forside, men i en noget barberet udgave, og med en meddelelse om en eller anden fatal error. Jeg er ikke død af det, så jeg går ud fra at det er for computeren det er fatalt ;-))

Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7159
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af jakobdam » 24 apr 2009 15:01 pm

Fejlen ved upload af forbedringsforslag er hermed rettet.

- KaHopla >
=> Fejlen med manglende profilbilleder gælder p.t. overalt... der går nok lige lidt tid indtil den rettes...
=> Ang. links; hvilke links er der tale om? Eksempel...?

Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7159
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af jakobdam » 24 apr 2009 15:02 pm

klummen >
Fejlen var midlertidig, fordi jeg opdaterede filer i det øjeblik du klikkede :)

Superfresh

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af Superfresh » 24 apr 2009 15:02 pm

Super med en opdatering... Dog går uret lidt fejl... Det er lige en lille time bagud ;)

/Anders

Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7159
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af jakobdam » 24 apr 2009 15:13 pm

Superfresh - slå sommertid til, i din profil - her:
http://www.fotostart.dk/forum/ucp.php?i ... e=personal

Brugeravatar
KaHopLa
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 4561
Tilmeldt: 09 nov 2006 19:45 pm
Kamera: Canon EOS 1D Mark III
Geografisk sted: Danmark ;-)
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af KaHopLa » 24 apr 2009 15:13 pm

Jakob

I denne tråd http://www.fotostart.dk/forum/viewtopic.php?f=8&t=19890
I HansP´s indlæg ang. sensorrens

Og også i denne tråd

Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7159
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af jakobdam » 24 apr 2009 15:14 pm

KaHopLa >
Den linker fint her hos mig i mine browsere....... sikker på det ikke er noget spyware du lige har fået ind? :) - Stop så med at surfe alt det porno! Man bli'r jo blind af det... og se bare hvor du er på vej hen, du bruger allerede briller! :mrgreen:

Brugeravatar
KaHopLa
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 4561
Tilmeldt: 09 nov 2006 19:45 pm
Kamera: Canon EOS 1D Mark III
Geografisk sted: Danmark ;-)
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - status!

Indlæg af KaHopLa » 24 apr 2009 15:18 pm

[quote="jakobdam"]KaHopLa >
Den linker fint her hos mig i mine browsere....... sikker på det ikke er noget spyware du lige har fået ind? :) - Stop så med at surfe alt det porno! Man bli'r jo blind af det... og se bare hvor du er på vej hen, du bruger allerede briller! :mrgreen:[/quote]

Ja, linket virker fint, men klikker du på det, går siden væk fra fotostart og ind på sensorrens´s side. Altså forsvinder din fotostart side ;-)

Porno???? Hva er det.....................En ny slags grøntsager ?

Låst