Nyt forum - fejlrettelser

Information fra Administratorer samt Moderatorer om drift, ændringer mv.
Besvar
Brugeravatar
PeterBN
Challenger
Indlæg: 1820
Tilmeldt: 03 okt 2007 21:57 pm
Kamera: Canon 5D
Geografisk sted: København

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af PeterBN » 29 apr 2009 10:51 am

[quote="jakobdam"]PeterBN >
Prøv lige at rydde cachen...[/quote]

Indtil videre virker det :-)

Lillith

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af Lillith » 29 apr 2009 11:30 am

kan vi ikke også bede om at vi bliver sendt til sidste indlæg på sidste side under nyeste indlæg (som før) i stedet for som nu første indlæg på sidste side ?

Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7159
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af jakobdam » 29 apr 2009 11:40 am

Så, nu skulle æ, ø, å og andre specialtegn i brugernavne og kodeord, igen virke. :)

- Mætte, gider du lige teste og se om du ka logge ind fra forsiden nu? :)


Lilith >
Eh, det skulle den gerne have gjort de seneste dage... det virker da her? Jeg annoncerede ændringen i første indlæg her.

Jeg går ud fra du mener denne url:
http://www.fotostart.dk/index.php?p=5

Brugeravatar
PeterBN
Challenger
Indlæg: 1820
Tilmeldt: 03 okt 2007 21:57 pm
Kamera: Canon 5D
Geografisk sted: København

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af PeterBN » 29 apr 2009 12:04 pm

[quote="PeterBN"][quote="jakobdam"]PeterBN >
Prøv lige at rydde cachen...[/quote]

Indtil videre virker det :-)[/quote]
Men den kunne ikke klare en frokostpause, på 30 min :-)
Røg af igen.

Lillith

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af Lillith » 29 apr 2009 12:23 pm

[quote="jakobdam"]
Lilith >
Eh, det skulle den gerne have gjort de seneste dage... det virker da her? Jeg annoncerede ændringen i første indlæg her.

Jeg går ud fra du mener denne url:
http://www.fotostart.dk/index.php?p=5[/quote]

just præcis, men jeg kommer ind øverst på siden både hjemme og fra jobpc (ikke at jeg kunne drømme om at logge på i arbejdstiden......)

Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7159
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af jakobdam » 29 apr 2009 12:29 pm

Jo, men du kommer jo på den rigtige side... (eks. hvis et topic har 5 sider, rammer du side 5, og ikke side 1 som før).

Har du ikke scrollhjul på din mus? :)

Lillith

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af Lillith » 29 apr 2009 13:51 pm

[quote="jakobdam"]Jo, men du kommer jo på den rigtige side... (eks. hvis et topic har 5 sider, rammer du side 5, og ikke side 1 som før).

Har du ikke scrollhjul på din mus? :)[/quote]

jo jo, men det er da bare nemmere at ende nederst, som før, end øverst og at scrolle hver gang, ellers bliver det jo slid op, scroll hjulet altså :hyl:

Brugeravatar
Knud B. Røn
Challenger
Indlæg: 643
Tilmeldt: 12 jul 2007 11:38 am

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af Knud B. Røn » 29 apr 2009 14:04 pm

[quote="jakobdam"]Flg. fejl er rettet:
- Brugernavne og kodeord som indeholdt æ, ø og å og andre specialtegn, kunne ikke logge på fra forsiden før. Dette er nu rettet.
[/quote]


Mange tak :-)

Mvh
Knud

Poul R

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af Poul R » 29 apr 2009 18:32 pm

[quote="avril_hansen"][quote="Poul R"]Kan det passe at henvisning til egen hjemmeside ikke kan håndtere et "å" ?[/quote]


Du kan evt. linke til din webside med æøå i adressen i din signatur, du skal bare lige hitte ud af hvad Punycode Formen er: xn--dk-1ia.nu er fx http://www.dæk.nu - således kan jeg linke til den ved at skrive det i PHPbb koderne i signaturen: [url=http://xn--dk-1ia.nu]www.dæk.nu[/url] (hold musen over linket - så kan du se det) :)

Du kan bruge dette værktøj til at konvertere adressen til punycode: http://mct.verisign-grs.com/index.shtml[/quote]

Tak Morten

Wolf

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af Wolf » 29 apr 2009 21:32 pm

Nu er jeg begyndt at blive smidt af i tide og utide. Det er ikke sket før, og heller ikke efter skiftet til det nye forum. Jeg har clearet min cache og bruger FF 3.09

Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7159
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af jakobdam » 29 apr 2009 21:35 pm

Wolf >
Hvis du mener lige indenfor de sidste minutters tid, så er det fordi jeg har kørt nogle test og resette alle sessions... det gør at de der laver en request på samme tid som der purges, måske mister deres session (og dermed login).

Har du evt. haft renset din browser cache siden forum-software skiftet?

Wolf

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af Wolf » 29 apr 2009 21:39 pm

[quote="jakobdam"]Wolf >
Hvis du mener lige indenfor de sidste minutters tid, så er det fordi jeg har kørt nogle test og resette alle sessions... det gør at de der laver en request på samme tid som der purges, måske mister deres session (og dermed login).

Har du evt. haft renset din browser cache siden forum-software skiftet?[/quote]

Det er lige nu og her jeg mener. Har ellers ikke haft nogen problemer med det. og ja cachen ER clearet. Men det er jo nok fordi du roder :D

Brugeravatar
cowgirl
Challenger
Indlæg: 8963
Tilmeldt: 15 jun 2007 18:03 pm
Kamera: Olympus og Canon
Geografisk sted: Nørrebro
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af cowgirl » 29 apr 2009 22:36 pm

Jeg får stadig alle indlæg fra det det nye forum kom på når jeg trykker på "Indlæg siden sidst" og jeg HAR renset cache. Jeg bruger FF 3.0.10 og auto log-in.

Kenny Møller

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af Kenny Møller » 29 apr 2009 22:47 pm

[quote="cowgirl"]Jeg får stadig alle indlæg fra det det nye forum kom på når jeg trykker på "Indlæg siden sidst" og jeg HAR renset cache. Jeg bruger FF 3.0.10 og auto log-in.[/quote]

Sammen her!

Brugeravatar
Pastorius
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 4619
Tilmeldt: 08 aug 2007 11:23 am
Kamera: Nikon
Geografisk sted: Sorø
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Nyt forum - fejlrettelser

Indlæg af Pastorius » 29 apr 2009 22:50 pm

Jeg forstår slet ikke hvad i bruger indlæg siden sidst til.

Jeg plejer at bruge http://www.fotostart.dk/forum/search.ph ... d=newposts som genvej til fotostart.

Der er så en pil og et gult ikon ved de emner, hvor der er skrevet nye indlæg jeg ikke har læst. Det er da langt den nemmeste måde at holde styr på hvad der er sket siden sidst.

Besvar