D7100 vil ikke tænde

Spørgsmål/debat om semikompakt-, kompakt-, ultrakompakt- og dSLR.kameraer.
Besvar
sorensm
Rang: Lærling
Rang: Lærling
Indlæg: 25
Tilmeldt: 02 dec 2010 22:32 pm

D7100 vil ikke tænde

Indlæg af sorensm » 25 mar 2015 20:02 pm

Mit D7100 kan ikke tændes. Problemet startede efter en billedoverførsel til Bridge. Efter overførslen spørger Bridge om jeg vil slette billederne på Memorykortet. Jeg frakobler kameraet uden at vælge (glemte det). Nu kan kameraet ikke tændes.

Jeg har prøvet det samme for nogle måneder siden, og jeg fandt en løsning. MEN Jeg kan ikke huske, hvad det var.

Kan nogen hjælpe?

vh

Brugeravatar
hkb
Challenger
Indlæg: 5047
Tilmeldt: 10 jan 2009 09:54 am
Kamera: Olympus m4/3
Geografisk sted: Odense
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: D7100 vil ikke tænde

Indlæg af hkb » 25 mar 2015 20:04 pm

prøv at slukke kamera, tag batteri og kort ud og tænd det uden, lad det stå et stykke tid og i med batteri igen og prøv at tænd
Hans Kristian Hannibal-Bach, Odense
Fotografering tilbydes: Events, produktfoto, bryllup, dåb, konfirmation, portræt, koncert osv
Hannibal-Bach

sorensm
Rang: Lærling
Rang: Lærling
Indlæg: 25
Tilmeldt: 02 dec 2010 22:32 pm

Re: D7100 vil ikke tænde

Indlæg af sorensm » 25 mar 2015 22:32 pm

hkb, det virkede sørme. Mange tak for hjælpen.

Vh

Brugeravatar
hkb
Challenger
Indlæg: 5047
Tilmeldt: 10 jan 2009 09:54 am
Kamera: Olympus m4/3
Geografisk sted: Odense
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: D7100 vil ikke tænde

Indlæg af hkb » 26 mar 2015 07:06 am

super :-)
Hans Kristian Hannibal-Bach, Odense
Fotografering tilbydes: Events, produktfoto, bryllup, dåb, konfirmation, portræt, koncert osv
Hannibal-Bach

Besvar