Side 1 af 1

pxo.dk

: 06 dec 2018 11:36 am
af perthorup
Er pxo.dk lukket. Får denne fejl når jeg forsøger at åbne:

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function topMenu() in /customers/8/b/d/pxo.dk/httpd.www/index.php:192 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/8/b/d/pxo.dk/httpd.www/index.php on line 192

Jacob ?

MVH/Per

Re: pxo.dk

: 06 dec 2018 14:19 pm
af jakobdam
Jeg er opmærksom på det: Det er fordi PHP-delen er opgraderet, og min kode er for gammel (visse funktioner som jeg har brugt er nu deprecated). Det betyder at jeg skal kode de dele om før de virker, og det er en større omgang.

FotoStart har/får ikke samme problem, da dens kodebase er langt nyere - den lavede jeg helt om i forbindelse med v7. :) Den matcher langt hen ad vejen den kodebase jeg lavede for TechStart, som også kører med en langt nyere kode end PXO - selvom TechStart oprindeligt var baseret på samme backend kode. Da jeg ændringerne i PHP-specifikationerne lavede jeg nemlig TechStart-koden om - men at lave alt om for PXO dengang var for tidskrævende.

Re: pxo.dk

: 06 dec 2018 14:32 pm
af perthorup
Tak for svar. Ting tager tid..........ved det godt :-)

/Per

Re: pxo.dk

: 06 dec 2018 16:58 pm
af jakobdam
Jeg har haft opdateret sql-kaldene i 15 filer nu her. Det er nok til at forsiden ikke melder de store fejl, men intet andet virker. Så der er en del som skal gøres stadigvæk...

Re: pxo.dk

: 10 dec 2018 13:06 pm
af jakobdam
Opdatering: Jeg har gennemgået den del flere filer nu her. Noget af basisfunktionaliteten er genskabt, og en række fejl er rettet nu hvor jeg alligevel var inde i koden.

Det der mangler nu er hovedsageligt forumdelen.

Re: pxo.dk

: 10 dec 2018 16:43 pm
af jakobdam
Opdatering: En række ting er opdateret, og sitet virker nu overordnet set - bortset fra detaljer i forum'et (såsom redigering og sletning af indlæg).