Lightroom problem

Spørgsmål/debat om efterbehandling i diverse programmer; Adobe Photoshop, Paint Shop PRO, GIMP mv.
Besvar
Brugeravatar
jannikfoto
Rang: Nyankommen
Rang: Nyankommen
Indlæg: 10
Tilmeldt: 17 sep 2013 17:56 pm
Kamera: Nikon D7100 og D700

Lightroom problem

Indlæg af jannikfoto » 29 jul 2017 17:48 pm

Jeg har et problem med Lightroom (købeversion).
Når jeg vil skifte fra Libery til Develop får jeg en meddelelse om at der er en fejl og programmet lukkes ned. Det er ikke en fejl jeg har haft tidligere.
Jeg har prøvet at afinstallere og geninstallere programmet, men fejlen er der fortsat.
Kan i komme med et godt råd til løsning af problemet ?

nikon
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 2473
Tilmeldt: 23 dec 2008 11:29 am
Kamera: Nikon
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Lightroom problem

Indlæg af nikon » 29 jul 2017 18:54 pm

Åbenbart et kendt problem...men som vist nemt rettes....

https://forums.adobe.com/thread/2317715

/preben

Brugeravatar
phw
Rang: ELITEBRUGER
Rang: ELITEBRUGER
Indlæg: 3864
Tilmeldt: 17 apr 2008 08:21 am

Re: Lightroom problem

Indlæg af phw » 29 jul 2017 23:24 pm

Jeg ville afinst. LR

Og så rydde op efter LR:
Under din bruger: AppData\Local\Adobe\Lightroom og AppData\Roaming\Adobe\Lightroom
Slet disse kataloger

Så installerer LR igen

MEN HUSK AT ALLE DINE INSTALLINGER I LR SLETTES.

Brugeravatar
jannikfoto
Rang: Nyankommen
Rang: Nyankommen
Indlæg: 10
Tilmeldt: 17 sep 2013 17:56 pm
Kamera: Nikon D7100 og D700

Re: Lightroom problem

Indlæg af jannikfoto » 30 jul 2017 11:15 am

Hej,
Tak for jeres forslag til løsning af problemet.
Iflg. Adobe Forum er det åbenbart et kendt problem som er opstået efter seneste Windows 10 opdatering. Jeg har prøvet at installere AMD Edition17.7.1, men det har ingen virkning, så jeg afventer løsning fra Adobe.

Brugeravatar
Jens G
Challenger
Indlæg: 1892
Tilmeldt: 08 dec 2008 20:58 pm
Kamera: Sony A6300
Geografisk sted: Ballerup
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

Re: Lightroom problem

Indlæg af Jens G » 30 jul 2017 11:25 am

Har du prøvet at fravælge brug af grafikprocessoren, som åbenbart er en midlertidig løsning ifølge det der står i linket som Nikon postede?

Brugeravatar
jannikfoto
Rang: Nyankommen
Rang: Nyankommen
Indlæg: 10
Tilmeldt: 17 sep 2013 17:56 pm
Kamera: Nikon D7100 og D700

Re: Lightroom problem

Indlæg af jannikfoto » 30 jul 2017 14:54 pm

Hej Jens,
Har nu deaktiveret grafikprocessor og så virker det.
Tak for dit svar.

Besvar