Side 1 af 1

HJÆÆÆÆLP til LR (5.7.1)

: 05 jul 2019 08:52 am
af Roadhouse
EDIT: HAR FUNDET UD AF DET! I Library var de 61 markerede som de sidst importerede, så da jeg unmarked dem der, så var de også unmarked i Develop vinduet ;-)

Hej med jer.

Jeg har på et eller andet tidspunkt fået trykket på 'noget' - så nu er der konstant markeret 61 billeder - se skærmdump! Så når jeg vil slette et billede, slettes alle 61, og når jeg vil Develop, ja så er det også alle 61 ....! Er der nogen der hurtigt kan fortælle mig hvad dælen jeg gør?

selected.JPG

Ha' en rigtig god sommer,

/Frank

Re: HJÆÆÆÆLP til LR (5.7.1)

: 05 jul 2019 09:15 am
af steffenchristensendk
Du kan også altid trykke ctrl+d (cmd+d på mac) så fravælger den din markering :) Ctrl+A (Cmd+A) for at vælge alt.

Re: HJÆÆÆÆLP til LR (5.7.1)

: 06 jul 2019 10:52 am
af Roadhouse
steffenchristensendk skrev:
05 jul 2019 09:15 am
Du kan også altid trykke ctrl+d (cmd+d på mac) så fravælger den din markering :) Ctrl+A (Cmd+A) for at vælge alt.
1000 tak Steffen ... det er sg* for pinligt at det eneste jeg ikke har forsøgt, er Windows genvejstaster .... *LOL*

Ha' en god weekend :-)

MERE HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP til LR (5.7.1)

: 18 jul 2019 16:35 pm
af Roadhouse
ER OGSÅ LØST

... men som sædvanligt ikke på Adobes håbløse 'hjælp' side, men her:

https://digital-photography-school.com/ ... lightroom/

Det viser sig, at fejlen er kendt ("Photo has been cropped"). Jeg har konverteret mine .arw filer til .dng for at LR vil genkende dem, importerer dem ... og ser så dette! Det er aldrig sket når jeg importerede .jpg's.

https://helpx.adobe.com/lightroom-class ... mages.html

Men løsningen hjæper mig ikke, de vedbliver at være cropped. Jeg kan godt får dem til at blive den korrekte størrelse, men det kræver at jeg resetter hver enkelt billede ... og jeg har over 300 hvor den laver dette nummer!

Ved nogen om jeg kan batch-resette alle billederne af en gang?
cropped.jpg