Tab ikke tråden...


© Bo Bjerre
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Tab ikke tråden...

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2016-12-31 • 08:57
Andet
© Bo Bjerre
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
NIKON CORPORATION NIKON D800E

24mm (35mm ækv.: 24mm)
f/5
1/40s
2500
-

Arkivbillede fra datterens væv. Når det er store ting, der skal sættes op, hjælper jeg altid. Så siger hun, at jeg er trendsetter ;-)

Bo //

2 seneste fra Bo Bjerre:
Der var engang... Det klør forfærdeligt...

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


F S Møller

2016-12-31 • 09:07Godt titel. Det må give et boost at få betegnelsen trendsætter om ikke andet så i vævesammenhæng. Det er et smukt stykke stof, der bliver fabrikeret her. Imø kunne dit foto klare en beskæring nederst så du kun har den skrå "ting" med (jeg kender ikke termen i vævesprog). Og en beskæring så man ikke ser træværket nederst i højre side. Jeg får oplevelsen af at være et sted i østen under en overdækningen, som tager det værste fra solen. Det er måske langs fra væven. Men lyset og stemningen er modsat så fin gengivet, at beskueren har mulighed for at skabe sine egne forestillinger. Vh Karin

Seneste upload:


Bo Bjerre

2016-12-31 • 09:16Godmorgen Karin,

De skrå ting er tramper, som via snoretræk har fat i skafterne.. En væv er en kompliceret indretning, og jeg har meget svært ved at beskære noget væk, som giver mening for mig. Men Du har ret: nederst til højre kan undværes.

Det er ikke østen, og det er ikke solskin. Det er fra et nordvendt børneværelse i februar sidste år. Lyset kommer fra et par moderne LED-skinner. Det glæder mig, hvis jeg formidler stemning, og ikke blot tråde. Væven kom til huset, da hun flyttede hjemmefra for så var der LIGE plads. Jeg havde regnet med et gæsteværelse, men de kommer vel osse en dag :-)

Bo //

Seneste upload:


(profil slettet)

2017-01-04 • 15:13Et godt og velfotograferet motiv, Bo! Jeg har vist en dag, hvor jeg er tilfreds med hvad jeg ser ... for jeg tænkte også på beskæring i bund og højre side, men begge dele er med til at fortælle mig, hvad jeg ser. Jeg er iøvrigt imponeret over, at nogen kan finde ud af at væve ....  :-)
mvh erik

Bo Bjerre

2017-01-05 • 07:14Hej Erik,

Måske kunne jeg tage en skive i højre side, så det vævede stof kunne sidde helt symmetrisk.

MEN ingen af jer har set væveren på billedet! -klik op i fuld størrelse. Hun sidder midt for, øverst i billedet. Man kan ane mund, næse og briller ;-) jeg var kravlet ind i væven, og sidder på gulvet.

Det tager meget længere tid at måle af og sætte væven op, end det tager at væve dette tæppe.

Bo //

Seneste upload:


 Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     278 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION