Eftertanke


© Peter Kiærbye
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Eftertanke

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2017-02-05 • 17:26
Natur
© Peter Kiærbye
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
Canon EOS 6D
Canon EF 70-200mm f/4L is USM
mm (35mm ækv.: mm)
f/
s

Danmark - Assens

Opleves bedst i fuldskærmsvisning på sort baggrund.
Tak fordi du kiggede forbi,
- Peter.

2 seneste fra Peter Kiærbye:
Endnu en dag, endnu et træ... Misterioso #2 - genbesøgt

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

Bo Bjerre

2017-02-05 • 17:40Min første tanke: Der mangler een. Jeg tænkte straks på Olsen Banden, og så skal der være tre. Jeg er ikke så glad for den meget centrerede komposition. Skær ca 25% fra i højre side, og lidt af himlen.

Vil Du eksperimentere, så prøv at spejlvende det, så personerne går mod højre. Underligt, men det virker mere naturligt på mig. Måske fordi vi skriver fra venstre mod højre ??

Bo //

Seneste upload:


(profil slettet)

2017-02-05 • 18:12Sådanne billeder er lige mig! - og jeg nyder da også synet, dejlig enkelt! Du har valgt en centreret komposition, både af de to personer og af "broen". Normalt vil man ikke dele billeder i to lige store halvdele, og de to personer ville man normalt placere omkring det gyldne snit. Men ingen regel uden undtagelser. Er dit valg bevidst, eller ....  :-)
mvh erik

 

F S Møller

2017-02-05 • 19:12Først vil jeg sige, at du viser et super flot sh - foto. Enkelt med fokus på eftertanke, som mange af os har godt af, at blive mindet om..

Jeg har det som Bo. Figuerne er centrerede. Dette kan afhjælpes ved en beskæring eller med en tredje person, som er "ude af rytme". IMØ behøver du ikke spejlvende. Og tak for at vise billedet til os. vh Karin

Seneste upload:


Peter Kiærbye

2017-02-05 • 19:22Hej Bo,
Mange tak for en velbegrundet og -kvalificeret kommentar. Olsen Banden? Den havde jeg ikke tænkt på. Men så har de vist glemt Benny...

Den centrerede positionering af hovedmotivet var egentlig ganske bevidst. Men når jeg læser din kommentar, kan jeg godt forstå argumentet om en anden beskæring. Jeg ville næppe spejlvende men derimod tage lidt af højrekanten, som du også foreslår. Og så ville jeg vælge at skære lidt af vandet i stedet for himlen. Netop den åbne himmel er for mig en vigtig del af billedet. Og her tror jeg, det ville fungere bedre på den måde at sænke billedets tyngdepunkt i stedet for at hæve det.

Det vil jeg tænke over til en anden god gang. Tak igen for kommentaren.

Hilsen Peter.

Seneste upload:


Peter Kiærbye

2017-02-05 • 19:27Hej Erik,
Også mange tak til dig for velkvalificerede input. Placeringen var egentlig helt bevidst. Men som jeg også svarer Bo ovenfor, så ville jeg nok vælge en anden beskæring nu, hvor jeg har læst jeres forslag. Det ville blive noget med at skære af højrekanten samt af vandet og på den måde skabe en mere dynamisk placering af hovedmotivet.

Hvorom alting er: Jeg er glad for, at du kan lide billedet - personligt foretrækker jeg også de helt enkle motiver. Og jeg sætter stor pris på din kommentar.

Hilsen Peter.

Seneste upload:


Peter Kiærbye

2017-02-05 • 19:31Hej Karin,
Sidst, men ikke mindst, mange tak til dig for kommentaren. Som jeg også svarer Bo og Erik ovenfor, er jeg enig med jeres forslag om en alternativ beskæring. Det tager jeg med mig videre.

Og så er jeg naturligvis glad for, at du kan billedet. Og at du tog dig tid til at kommentere.

Mange tak,
Peter.

Seneste upload:


Finsen

2017-02-09 • 21:51Jeg synes billedet er fint, som det er - ingen regler uden undtagelser.  hvis du absolut vil ændre placeringen af personerne, synes jeg ikke en beskæring er løsningen, så hellere flytte personerne i ps. for at undgå at ændre formatet og balancen i billedet.

mvh. Finn

Seneste upload:


Peter Kiærbye

2017-02-11 • 20:29Hej Finn,
Tak for kommentaren og for det konstruktive forslag. Ja, det ville også være en mulig løsning at flytte personerne uden at beskære. I sidste ende handler det nok om smag og behag.

Tak igen,
Peter.

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     298 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION