På flugt


© zentasfar
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
På flugt

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2017-11-10 • 03:40
Undervand
© zentasfar
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
NIKON CORPORATION NIKON D90
18-105
24mm (35mm ækv.: 36mm)
f/10
1/80s
200
Danmark - Østjylland

Taget uden for Aarhus Kommunehospital

Men det er sgu da besynderligt, at der ikke findes en kategori, der hedder mennesker

2 seneste fra zentasfar:
Sletteå Múlafossur vandfald

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

Vinge

2017-11-10 • 09:10I ny og næ kan man godt synes at der mangler en kategori her på Fotostart.
Nu er det meget sparsomt med oplysninger fra din side til dette billede, men er personen på flugt fra det danske hospitalsvæsen, kunne kategorien "humor" måske anvendes. 
Elller hvad ???

Mvh. Torben.

Seneste upload:


finnmad

2017-11-10 • 10:123 poser på stativet - man kan ikke fortænke ham i at længes hjem. Arme mand.

/Finn

Seneste upload:


zentasfar

2017-11-10 • 12:14Vinge
Men der er faktisk ikke andet at sige - måske bortset fra at jeg kom cyklende og næsten altid har mit kamera i rygsækken, så ham og spurgte, om jeg måtte fotografere ham, og han sagde ja. Men bagefter havde jeg det lidt skidt med det, var det nu også rigtig at skildre hans elendighed. Jeg synes bestemt ikke, det har noget med humor at gøre, og min titel er ikke humoristisk ment, men mere tænkt som finnmad gør.
Jeg savner virkelig kategorien "Mennesker" her, fordi det kan være en stærk oplevelse pludselig et se et menneske som ham i hans situation ude i det pulserende liv, hvor vi ellers er vant til, at personer i hans tilstand er gemt væk bag hospitalets mure. Det er det, jeg gerne vil have folk til at tænke over med det billede - fx når de kører forbi et hospital, som vi ellers kun ser som en flok mursten. Lidt det samme som når vi bliver irriteret over at skulle holde tilbage for en ambulance med udrykning uden at tænke over, at der faktisk ligger et menneske derinde - eller et forhenværende menneske (og at det faktisk kunne have været os selv)
Jeg har selv to gange ligget på en syv-sengs stue sammen med gamle mænd (da var jeg nok knap 50) so alle lå for døden, men i den kontekst føles det mere "naturligt" - i modsætning til når de som her pludselig dukker op "i frihed". Og måske var han på flugt, på vej hjem, Jeg ved det ikke. 
Det var sgu en lang smøre :)

Seneste upload:


knud_foto

2017-11-10 • 14:59Et lidt dyster billede, men godt på sin måde.

Vh Knud-foto.

Seneste upload:


Vinge

2017-11-10 • 19:46Man siger at et billede kan fortælle mere end 1000 ord. Det slog ikke rigtig til her. Som sådan opfattede jeg ikke dit billede som usædvanligt, - det er et ret almindeligt syn ved vore hospitaler at se de stakkels rygere som med diverse udstyr står udenfor. Derimod satte billedets titel tanker i gang, om det mon var en person som var flygtet fra et andet land, og som nu nød godt af vor gæstfrihed.

Da jeg døjer med en god humoristisk sans, valgte jeg derfor at se det fra den humoristiske side og iøvrigt synes jeg ikke man behøver at have ondt af ham. Det er ikke vor skyld at han evt har helbredsproblemer, og jeg er forvisset om at vort lands sundhedsvæsen vil pleje ham på bedste vis.

Som en sidebemærkning vil jeg lige udtrykke min undren over at du kan blive irriteret over at skulle tage hensyn til et udrykningskøretøj. Det er da en absolut selvfølge at man giver plads og viser hensyn.

Det blev til mange ord også fra mig!  ;-)))

Mvh. Torben.

Seneste upload:


Søren N

2017-11-20 • 07:25Dette er et af dine 3 "ude af boksen" billeder men de er samtidig også dine 3 svageste billeder. Det virker som om du har et eller andet på hjerte men ikke rigtigt formår at komme helt i mål. Her kunne du har lavet et portræt af en patient og det danske hospitalsvæsen men noget holder dig tilbage. Du udviser et enormt mod ved at spørge om lov og tage billedet og gør egentlig et hæderligt forsøg. Billedet er taget på mellemhånd  men kunne nok med fordel have vist den lille mand i det store system eller være et decideret portræt fokuseret på overtorso og en del af stativet. Der er lidt Viggo Rivad over det

Seneste upload:


Hasseltoft

2017-11-20 • 13:23Jeg synes det er god humor, at ligge billedet i kategorien "Under vand"

Venlig hilsen Jesper

Seneste upload:


 Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     168 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION