Vans Penken Fun Park i Mayrhofen


© Nalle
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Vans Penken Fun Park i Mayrhofen

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2010-01-25 • 19:31
Sport
© Nalle
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
Canon Canon EOS 7D
Canon 300mm f/2.8L IS
300mm (35mm ækv.: mm)
f/4.5
1/1600s
100
Østrig - Mayrhofen
Vans Penken Park
Endnu et billede fra min skitur i sidste uge, denne gang et billede med mit nye tele objektiv. Denne gang skulle billedet gerne være helt uden skilift i baggrunden, som det forrige billedet alligevel indeholdt en lille smule :) Se flere billeder på www.photosale.dk :)
2 seneste fra Nalle:
Classic Race Aarhus 2012 Lille biæder

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


(profil slettet)

2010-01-25 • 19:43SHIT hvor er det sindsygt godt det der!!!  Og crap hvor tegner det skarpt!!

 

//Eri

Seneste upload:


Næstved

2010-01-25 • 19:55Det sgu i orden det der........

Seneste upload:


(profil slettet)

2010-01-25 • 19:56Virkelig fedt billede;) Har selv boet 6 mdr. i Whistler (British Columbia, Canada), så det bringer sgu minderne frem:-) Også et lækkert objektiv du har fået dig der.. hehe.. Er du godt tilfreds med det? Ser ud til det tegner okay skarpt i hvert fald;)

Nalle

2010-01-25 • 20:15Erik: Tak for kommentaren, ja det tegner rigtig skarpt, også når man ser det i fuld opløsning :)

Næstved: Tak for det :)

Sikjær: Også tak til dig. Det er også rigtig fedt, at tage denne slags billeder. Disse er dog taget uden aftaler med skiløberne, så jeg vidste aldrig hvor de kom henne, men det kunne være sjovt med nogle aftaler, så man ved hvad man skal forvente og kan komponere billedet udfra det.

Jeg har haft objektivet i ca. 2 måneder og indtil nu er jeg rigtig tilfreds med det, det er lidt tungt, men sådan er det, når man gerne vil have et lysstærkt teleobjektiv. Jeg har ikke fået microjusteret objektivet i forhold til mit 7D, så måske skarpheden kan blive endnu bedre, men det tror jeg nu ikke, for billederne i fuld størrelse, at rigtig skarpe :)

 

Seneste upload:


Svend Nørgaard

2010-01-25 • 20:32Hej Nalle

Fedt skud, får du selv tid til at løbe på ski

mvh

svend

Seneste upload:


R€N€

2010-01-25 • 20:37Hej Nalle

 

Top lækkert action billede, med lækre farver og så er det jo razor sharp Wink

 

Venligst

René

Seneste upload:


Jes

2010-01-25 • 20:44Imponerende godt fanget.

Stenen i hjørnet giver det sidste.

mvh Jes

Seneste upload:


Nalle

2010-01-25 • 21:06Svend: Tak for kommentaren. Ja, jeg nåede også at løbe på ski, vi havde 4 dage derned og jeg brugte 2 dage med fototasken på ryggen, og brugte kun en eftermiddag i Fun Parken, men jeg ville godt have været derhenne noget mere .)

Rene: Tak for kommentaren, jeg er også selv vild med skarpheden :)

Jes: Tak for kommentaren, de billeder som jeg har udvalgt til mine hjemmeside, har næsten også allesammen lidt sne eller sten i bunden, så man får en fornemmelse af højde og at skiløberen ikke blot er blevet indsat på en blå himmel. Det var dog svært at ramme helt rigtig, da nogle hoppede højt og andre knap så højt :)

Seneste upload:


Roptinator

2010-01-25 • 21:28Det der fungere 100% super lækkert. At du har fanget noget baggrund gør billedet helt perfekt..

Seneste upload:


Nalle

2010-01-25 • 22:01Mange tak Roptinator, det er også helt bevist, at der lige er en lille hjørne at bjerget med på billedet. Hvis du kigger på min hjemmeside, så er der faktisk det på de fleste af dem, men der er også nogle, som hopper så højt, at det ikke har været muligt at få med :)

Seneste upload:


LasseK

2010-01-25 • 22:04Rigtig fedt ja! Men ville egentlig også gerne have haft bjerget bare en lille smule skarpere.. Synes det forstyrrer lidt når den går i bokeh-style.

Seneste upload:


(profil slettet)

2010-01-25 • 22:10Hej Nalle.

Et fantastisk flot action billede. Flotte farver og meget fin skarphed. Super.

mvh Ib

Seneste upload:


tavan

2010-01-25 • 22:13Hej Nalle et fantastisk godt skud..  super farver lys og skarphed og motiv helt i top..

Vedr. stenen, der har jeg det både og.. enten mere skarp eller mere sløret efter min mening..

Men hold op det er et lækkert skud.

mvh

Torben

Seneste upload:


Nalle

2010-01-25 • 22:44LasseK: Tak for kommentaren og inputtet omkring dybdeskarpheden. Jeg havde egentlig overvejet at bruge en størrer blænde, men da der var lys nok, så valgt jeg 4, da jeg så ikke var så afhængig af at ramme fokus helt perfekt hver gange. Men ellers kan jeg godt lide at klippen er uskarp, men det er selvfølgelig en smagsag :) Ibcn: Tak for kommentaren :) Torben: Også tak for din kommentar. At få stenen mere skarp er vist forsent nu, men jeg kunne da gøre den mere uskarp i PS, men jeg syntes nu stadig, at det skal være muligt at se lidt detaljer i den. Men ellers ses vi jo på søndag i Skanderborg. Jeg regner ikke med, at vi får sådan nogle billeder :)

Seneste upload:


Nalle

2010-01-25 • 22:50Prøver lige igen, med sidste indlæg, denne gang forhåbentlig med linjeskift :)

LasseK: Tak for kommentaren og inputtet omkring dybdeskarpheden. Jeg havde egentlig overvejet at bruge en størrer blænde, men da der var lys nok, så valgt jeg 4, da jeg så ikke var så afhængig af at ramme fokus helt perfekt hver gange. Men ellers kan jeg godt lide at klippen er uskarp, men det er selvfølgelig en smagsag :)

Ibcn: Tak for kommentaren :)

Torben: Også tak for din kommentar. At få stenen mere skarp er vist forsent nu, men jeg kunne da gøre den mere uskarp i PS, men jeg syntes nu stadig, at det skal være muligt at se lidt detaljer i den. Men ellers ses vi jo på søndag i Skanderborg. Jeg regner ikke med, at vi får sådan nogle billeder :)

Seneste upload:


Svend Nørgaard

2010-01-26 • 20:02Hej Nalle

Hvordan tør du køre med fototasken på ryggen, havde engang en kammerat der fik en diskusprolaps p.gr.a. en thermokande i rygsækken !!!!!!!!!!!!

Skal selv afsted i uge 7 Cool

mvh

Svend

Seneste upload:


Nalle

2010-01-26 • 20:46Hej igen Svend, jeg tænker ikke så meget over det, men når jeg har fototasken på ryggen, så tager jeg det meget mere med ro. Jeg faldt ikke engang med tasken på ryggen, jeg var tæt på et par gange, men fik den reddet.

Det skal lige siges at det er en LowePro Vertex 300 taske, som jeg kører rundt med, og der er vel omkring 7kg ialt på min ryg, med taske og fotoudstyr, så jeg bliver væsentlig hurtigere træt i benene :)

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2019 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     191 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION