Den Sorte Trekant


© Bo Bjerre
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Den Sorte Trekant

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2018-05-12 • 10:03
Natur
© Bo Bjerre
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
NIKON CORPORATION NIKON D850

60mm (35mm ækv.: 60mm)
f/9
1/320s
100
Thy - Lodbjerg

Mens københavnerne har en sort firkant og en sort diamant, der er firkantet, så kan man finde en sort trekant, lige nedenfor Lodbjerg Fyr. Naturen er forunderlig...

Bo //

2 seneste fra Bo Bjerre:
Det klør forfærdeligt... Isterninger

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


ChrisK

2018-05-12 • 13:42Ved første øjekast, så jeg faktisk billedet som et isbjerg, med en klippevæg der titter frem fra en høj af smeltende puddersne. Det tog mig et øjeblik før det gik op for mig, at det faktisk var sand, og ikke et billede med klimaforandringer som tema. Men der er alligevel et eller andet underligt dragende over billedet. 
Det er lykkedes dig at fange et motiv, hvor den mærke sandbunke (i hvertfald for mig) ligner et stykke klippe - og det gør billedet mere dramatisk. Også selvom det måske ikke var hensigten? Det skaber en illusion der gør, at man det ene øjeblik ser en lille bunke sand, og det næste øjeblik, ser en gigantisk bjergside.

Anyway, jeg synes i hvertfald at det er et interessant billede, på trods af at jeg måske ser det anderledes end det var tiltængt :) 

Seneste upload:


Bo Bjerre

2018-05-12 • 15:34Hej Chris, Tak fordi Du kiggede,

Vi tager kritikken bagfra. Min kone syntes ikke, jeg skulle offentliggøre billedet. Men det er KUN sand.

Jeg har "snydt" dig ved helt bevidst IKKE at have en målestok. Derfor startede Du med isbjerge. Der er under 5 meter hen til sandbunken. Lodbjerg klint er meget spændende, fordi den består af mange lag vindflyttet sand. Men nede i den er der gamle lag af al og glimmerler, der er noget mere stabilt end sandet. Det er den sorte trekant, der stikker frem. Og sandet ligger lige omkring den kritiske vinkel, og det er derfor det et løbet ned , som ses på billedet.

Mere om geologien: http://nationalparkthy.dk/oplev-nationalparken/high5-intro/kystklint-geo/

I øvrigt kan man være heldig at finde fossiler i området. Det var ikke denne gang, men måske...

Bo //

Seneste upload:


ERK

2018-05-12 • 16:34Hej Bo. Et spændende billede. Hvis formålet er at vække beskuerens nysgerrighed, så er det lykkes. Jeg kunne heller ikke bliver klar over, hvilken målestok vi bevægede os i - det kunne næsten være alt fra et satellit foto til et macro foto.

Mvh Erik

Seneste upload:


vagn1949

2018-05-12 • 17:38Interessant og anderledes billede.

Seneste upload:


Husmer

2018-05-12 • 19:52Som de øvrige havde jeg også store problemer med det manglende målestoksforhold, og det er en del af det positive ved dette billede, det gør det spændende!
mvh erik

Seneste upload:


Bo Bjerre

2018-05-13 • 09:52Hej Erik, Vagn og Erik,

Tak for jeres kommentarer. Jeg har en (skjult) målestok: Nederst i venstre side i sandet er der et aftryk fra min ene støvle :-)

Bo //

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     182 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION