Copenhagen Towers ved Øresundsmotorvejen


© Fotostaeren
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Copenhagen Towers ved Øresundsmotorvejen

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2019-05-14 • 10:54
Transport
© Fotostaeren
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
Canon Canon EOS 5D Mark II
Canon EF 24-105 mm f/4L IS USM
28mm (35mm ækv.: mm)
f/7,1
1/4s
50
Danmark - København S/Ørestad

Jeg har tidligere lagt et billede op herfra (Nov. 2016), med lysspor fra bilerne, men det var om aftenen i den blå time. Denne gang, er det et eksperiment om at lave bevægelsessløring fra bilerne i direkte sol og modlys. Efter min egen mening er det lykkedes nogenlunde, det er vanskeligt i den stærke sol 

2 seneste fra Fotostaeren:
Norsk tundralandskab nyredigeret Solnedgang ved Jammerland Bugt 2

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


knud_foto

2019-05-14 • 14:01Sejt billede. Syns helt bestemt det er et godt resultat. Man fornemmer da farten på bilerne. Og så er det også pænt komponeret. Alt i alt et godt skud. Mvh. Knud.

Seneste upload:


kvhihh

2019-05-14 • 14:29Jeg vil da mene, at det er lykkedes særdeles godt ud fra din beskrivelse, hvor 1/4 sek. er nok til bilernes bevægelsessløring. Meget det kan lade sig gøre med den blænde og i direkte sol og uden ND-filter. Flot billede med fint perspektiv.

 

VH Kurt Verner

Seneste upload:


Husmer

2019-05-14 • 15:37Jeg kan godt huske dit tidligere billede, og det er spændende at se forskellen. Jeg er stadig meget positiv, og denne gang overfor begge billeder, hvor du med dette billede også kan præsentere et forbikørende metrotog. Bevægelsessløringen fungerer, og det vil være smag og behag, hvorvidt lukkertiden burde være en anden. Apropos lukkertid - og blænde - slet ikke noget ND-filter? Der er en lille smule genskin i den bagerste lave bygning -  og lidt mere struktur ville være godt. Men et flot billede - og rigtig godt at vende tilbage under andre forhold!  :-)
mvh erik

Seneste upload:


Fotostaeren

2019-05-14 • 16:29Hej Knud! Jeg er glad for at du synes om resultatet, da jeg selv har været lidt op og ned, så det er rart at høre andres mening. Tak for de gode ord til billedet!

Mvh. Torsten

Seneste upload:


Fotostaeren

2019-05-14 • 16:38Hej Kurt Verner! Mange tak for din positive bedømmelse og analyse. Jeg har naturligvis brugt ND-filter, og jeg beklager at jeg ikke fik det med i billedbeskrivelsen  ...men jeg havde travlt og skulle afsted og jobbe! Men det glæder mig, at du synes om billedet.

Mvh. Torsten 

Seneste upload:


Fotostaeren

2019-05-14 • 16:59Hej Erik. Jeg glæder mig over dine gode betragtninger og bedømmelse, men beklager "smutteren" ang. ND-filteret, som du iøvrigt kan læse om i svaret til Kurt Verner. Jeg afprøvede flere korte lukkertider, og den her anvendte lukkertid gav det bedste resultat. Du har ret i betragtningen mht. den bageste bygning - nøjagtig det samme gjorde sig gældende med billedet fra 2016. Jeg ved ikke hvorfor, måske skyldes det at glastypen er lidt matteret? Det kan ændres med en passende mængde Burn, og evt. lidt Clarity. Tak for gode kommentarer til billedet!

Mvh. Torsten

Seneste upload:


Henrik Henrik

2019-05-16 • 11:12Det er sku da blivet helt ok,

det kan du da godt være tilfreds med.

Seneste upload:


Fotostaeren

2019-05-17 • 14:48Hej Henrik! Tusind tak for din gode bedømmelse! Jeg er også godt tilfreds med resultatet :-))

Mvh. Torsten

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2019 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     170 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION