Minimalisme i sh


© Husmer
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Minimalisme i sh

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2019-05-18 • 17:48
Arkitektur
© Husmer
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
NIKON CORPORATION NIKON D300S
18-200
130mm (35mm ækv.: 195mm)
f/10
1/400s
200
Portugal - Madeira

Minimalisme i sh, hvor jeg har ønsket en høj kontrast. Hotelbyggeri på Madeira.

Egne forbedringsforslag: 2
   

2 seneste fra Husmer:
Husk at kigge op!  Masser af æg .....

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

lovephotos

2019-05-18 • 18:53Spændende billede synes jeg, godt i s/h. Jeg tror en beskæring i venstre side, så alle lejlighederne bilver ens, vil klæde dit billede.

Godt set. 

mvh. John

Husmer

2019-05-18 • 19:02Tak for din kommentar og for dit forslag til forbedring, John, som du meget muligt har ret i. Det optimale i sådan et billede ville være, at der er en enkelt person på en af terrasserne til at bryde mønsteret, men det er der desværre ikke. Jeg valgte derfor denne beskæring, for at bryde mønsteret, og for ligesom at vise, at mønsteret forsætter derudad .... Jeg ved ikke om dette virker, men det var min hensigt ...  :-)
mvh erik

 

Seneste upload:


Henrik Henrik

2019-05-18 • 20:34Du har ramt et godt flot skud her.

Jørgen_BF

2019-05-18 • 21:11Flot billede. Jeg kan godt forstå at du gerne ville have haft en person på en af altanerne for at bryde mønsteret. Jeg er enig med John i at billedet ville vinde hvis det blev beskåret anderledes. Jeg tror at jeg ville have beskåret både den ydserst venstre og højre række altaneer - men det er jo smag og behag. Men alt i alt et godt motiv. Godt du holdt det i sort-hvid.

mvh

Jørgen

Seneste upload:


thingvalla

2019-05-18 • 21:20Spændende minimalistisk billed. Madeira er jo en farverig ø, men her er s/h perfekt. Er enig med John vedr. beskæring, og jeg er også enig med dig i at én person i billedet ville være optimalt. Man kunne jo også vælge at en af altanerne ikke var i s/h for at bryde billedet, men tror nu ikke at der er så mange farver i bygningen.

Mvh. Ove

Seneste upload:


svend51

2019-05-19 • 06:12Fit grafisk billede! Jeg er lidt enig med John, og hvor kunne det være fedt med en person, eller en dims, på et strategisk sted - i farve(r)??

Seneste upload:


Husmer

2019-05-19 • 14:09Tak for jeres besøg og kommentarer, Henrik, Jørgen, Ove og Svend. Jeg er glad for jeres vurderinger og forslag til beskæring, der går i Johns fodspor. Jeg har derfor kigget på billedet med andre øjne, og forsøger med denne ændring - som faktisk har været svær. Jeg har forsøgt med mange beskæringer i venstre side, men føler, at dette er det bedste ... og så har det krævet yderligere beskæringer og små justeringer hist og her! Men herligt med jeres konstruktive vurderinger! :-)
mvh erikHusmer har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


thingvalla

2019-05-19 • 19:37Udmærket forbedringsforslag, meeeen det var nu ikke helt som jeg havde tænkt!!!! Jeg skrev i min kommentar "er enig med John vedr. beskæring", det var selvfølgelig dumt, for jeg ved jo ikke helt nøjagtig hvad John mener, men kun hvad jeg tror han mener. Det jeg mente var en beskæring i venstre side indtil den hvide mur, så du får 4 rækker med altaner og fire stykker hvid murværk, eller du kan sige du slutter i venstre side "samme" sted som du begynder i højre side, lige før altanerne 

Mvh. Ove

Seneste upload:


Husmer

2019-05-19 • 20:36Jeg er glad for, at du vender tilbage, Ove! På baggrund af jeres forslag, sådan som jeg opfattede dem, afprøvede jeg forskellige beskæringer i venstre side. Dels sådan som du beskriver, hvor billedet afsluttes med et helt stykke hvidt murværk i venstre side, dels med et halvt stykke murværk, dels med noget der var lidt mindre. Jeg syntes ikke, at disse beskæringer virkede, hvorfor jeg endte med det forslag, som jeg lagde op ovenfor. Det ligger bedst i mit øje  :-)
Men du får lige en beskæring, hvor jeg kun har beskåret billedet, sådan som jeg tror du ønsker, så har du mulighed for at bedømme  :-)
mvh erik
Husmer har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


thingvalla

2019-05-19 • 23:50Erik, det kan vel ikke komme bag på dig at jeg synes at sidste forbedringsforslag er spot on  men som du skriver, det er øjet som ser og vi har jo alle forskellige øjne, ikke bare farven.

Mvh. Ove

Seneste upload:


Husmer

2019-05-20 • 09:24Nej, det forbavser mig ikke   .... dejligt med disse forslag fra dig og andre til forbedringer, og det er vigtigt hele tiden at være åben overfor andre muligheder. Grafiske billeder kan ses og opfattes på mange måder, noget er indlysende, andet smag og behag ... det gør det sjovt, og svært!  :-)
mvh erik

Seneste upload:


Fotostaeren

2019-05-20 • 10:34Hej Erik! Et vældig interessant og spændende motiv du har krearet, og med en fin symetri igennem billedet. Det er naturligvis altid smag og behag, og i den forbindelse, synes jeg dit sidste beskæringsforslag er det bedste. Jeg forstår også dine tanker omkring en person i billedet, men når der nu ikke var nogen...så er her et forslag - med et billede af én eller flere personer, kan du kopiere en person, og uhaaa! "save benene" over, tilpasse størrelsen, kopiere og indsætte personen på en altan i fx det gyldne snit :-)) 

Mvh. Torsten

Seneste upload:


Husmer

2019-05-20 • 11:23Dejligt at høre din mening, Torsten - I synes alle at være ret enige i forhold til beskæring! 
Tanken om at importere en person eller noget andet, var ikke helt fjern, men et eller andet sted så bryder jeg mig ikke om at manipulere billeder ... det er nok en holdning, som jeg bør tage op til overvejelse .... men jeg føler det er lidt snyd. 
En af mine forbilleder er fotografen Inge Schuster, som laver nogle fantastisk flotte minimalistiske billeder - og jeg tænker da også, gad vide hvor meget der er skabt i computeren. Du får lige et link til info og evt. inspiration  :-)
https://1x.com/magazine/inge-schuster-photographer-of-the-week-8382
mvh erik

 

Seneste upload:


kvhihh

2019-05-20 • 17:19Billeder med linier, vinkler, skygger og enkellhed fungerer godt, især som her i gråtoner.

VH Kurt Verner

Seneste upload:


Husmer

2019-05-20 • 20:25Tak for din kommentar og vurdering, Kurt Verner!  :-)
mvh erik

Seneste upload:


 Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     263 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION