Schönbrunn


© Husmer
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Schönbrunn

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2020-01-05 • 13:32
Arkitektur
© Husmer
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
NIKON CORPORATION NIKON D500
18-200
18mm (35mm ækv.: 27mm)
f/10
1/160s
200
Østrig - Wien

Schönbrunn i dagens sidste solstråler ...

Egne forbedringsforslag: 1
 

2 seneste fra Husmer:
Det haver så nyligen regnet ... Høje-Taastrup

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

Per G

2020-01-05 • 14:19Godt lys, blænde og spejling :) 

thingvalla

2020-01-05 • 16:28Hej Erik,

Først, jeg kender jo dine evner til at se spændende figure/streger på din færden og sjove steder, men dette foto er ikke et af dine bedste. Kender selvfølgelig ikke de forhold som var tilstede da du tog billedet, men forestiller at du blev fanget af spejlingen, men samtidig begrænset af spejlingen. For at få spejlingen med er du endt med et foto hvor ca. 55% er et flat grusareal uden nogen form af mønster/brydninger og et slot som hænger oppe "under loftet" Samtidig er slottet jo beskåret i begge ender, her ved jeg jo godt at det er et meget stort slot så hvis du skulle have det hele med måtte du meget længere væk og så beskære voldsomt, eller lave et panorama af flere billeder, eller gå tættere på og fange nogle detaljer når man kun kan have en del af slottet. En anden mulighed var nok at bevæge sig ud i en af siderne og så i det mindste få en af "slots-enderne" med (den fjerneste). Jeg var ude i samme problem med mine billeder af Saluhallen, hvor pladsen var meget snæver. En anden ting er lyset, lyset er flot/blødt, men slottet virker meget flat og har mistet en del detaljer, her har din spejling meget mere saft og kraft end samme udsnit af slottet. Håber at du kan klare den smøre, jeg kunne selv have taget billedet, jeg elsker jo også spejlinger, men sommetider bliver man/jeg låst af en detalje. Som sagt kender jeg ikke forholdene den dag og det er jo også mine subjektive betragtninger.

Mvh. Ove

Seneste upload:


Husmer

2020-01-05 • 17:38Tak for besøg og kommentar, Per!
mvh erik

Seneste upload:


Husmer

2020-01-05 • 17:50Hej Ove
Tusind tak for din udførlige kommentar, som jeg faktisk er meget enig i. Egentlig var dette billede slet ikke minded dette forum, men til et fb-forum for spejlinger. Du har også helt ret, det var netop spejlingen jeg faldt for. Og billeder af slottet har jeg temmelig mange af, fra alle kanter, vinkler og afstande - og på forskellige årstider. Denne dag, den 4. december sidste år, nåede jeg også at få billeder som du nævner, inden solen forsvandt - hvilket sker utrolig hurtigt! Jeg tror ikke, at du kan træde mig over tæerne - ihvertfald ikke så længe du er saglig ... og det er du! Tværtimod nyder jeg kritik, det er faktisk derfor jeg er her! Det er med til at gøre én bedre som fotograf - og med til at holde én i ørene ...  ;-)
mvh erik

 

Seneste upload:


Husmer

2020-01-05 • 18:01Du får lige et hurtigt eksempel, Ove ....  :-)Husmer har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


thingvalla

2020-01-05 • 21:04Hej Erik,

Jeg har valgt at tro at du har været nede og tage et nyt billed efter mine anvisninger i min kommentar. Det ser rigtig godt ud, forbedringsforslaget.

Mvh. Ove

Seneste upload:


Husmer

2020-01-06 • 09:36Naturligvis, Ove ... Med Austrian Airlines kommer du hurtigt og nemt frem og tilbage ....  ;-)
mvh erik

Seneste upload:


 Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     245 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION