Find Tre fejl


© Finsen
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Find Tre fejl

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2020-04-05 • 22:53
Stilleben
© Finsen
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:


mm (35mm ækv.: mm)
f/
s

-

Jeg har som så mange andre også fået stuearrest og ikke lavet billeder de sidste 3 uger, så lysten er så smådt vendt tilbage, dette billede er et udtryk for en ide der dukkede op, mem men men - Lortet driller, så inden jeg fortæller hvad der er galt, så skyd bare frit fra leveren og se om i kan finde hvad det er jeg ikke er tilfreds med.
Det kan godt være der er flere en de tre jeg har set mig sur på, men skyd bare løs -

mvh. Finn 

Egne forbedringsforslag: 2
   

2 seneste fra Finsen:
Øl no. 3 Øl No.2

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

glejbjerg

2020-04-05 • 23:013 ringe i vandet. 2 "store" vanddråber.

glejbjerg

Seneste upload:


thingvalla

2020-04-06 • 00:38Jeg tager da gerne udfordringen op. Først vil jeg da sige at det er et utroligt flot foto, men nu bliver jeg jo nødt til at sætte fingeren på noget. 

1: Selv om det jo er synsbedrag, så får jeg oplevelsen af at "proppen" den sølvfarvede top ikke er helt i linje med resten af flasken, men tipper lidt fremover.

2: Jeg synes måske at den store vanddråbe på flaskens højre "skulder" er blevet lidt for sort/masiv, ville gerne have haft bare en anelse/hentydning af noget blåt som skinder igennem eller lidr rundt kanten, fra den blå farve i flasken.

3: Den tredie fejl overlader jeg ti andre at finde.

Ovel  

Seneste upload:


youngman

2020-04-06 • 01:52Det første jeg lagde mærke til var de ringene i vandet, som imo ikke virker naturlig på flaskens form. Dernæst er der noget ved proppen – for mig ser det ud som det ikke er i bund, men det er muligt, at den nederste kant er meget mørk undtagen den klare firkant foran med V (hun skulle lige have sin aftryk med)

Seneste upload:


Finsen

2020-04-06 • 21:37Hej Glejbjerg, Ove og Youngman
Tak for jeres bud og kommentarer-

I har alle ret, men jeg er slet ikke nået til at lave det færdige billede endnu, for at forstå dette er jeg nødt til at starte ved begyndelsen.
For snart længe siden fladt jeg over denne artikkel på dpreview, det er fra en gør det selv kanal som roder en del med led lys.  

https://www.dpreview.com/news/2291236447/video-how-to-upcycle-old-tvs-and-monitors-into-a-natural-looking-light-source

Jeg synes det var genialt med en fresnel og gik på jagt efter en skærm, fandt endelig en 75" og arbejder på at få den op at køre.

På sådan en monster findes også et lcd panel og den passede perfekt til et billede jeg skal have lavet, det korte af det lange er, at jeg lavede denne lille version af billedet for at afprøve mine teorier i lille skala, pga. størelsen af mit produkt skal jeg bruge en meget stor bakke til vand " underlaget " og lcd panelet synes at være en god ide.

Men men men - Hvis i ser godt efter kan man se linjerne i panelet og det går ikke, der er flere løsninger, enten at male panelet, evt sort plastik i bunden eller bruge sort farve i vandet.

De 2 andre ting jeg brokker mig over er den flash, som jeg bruger til baggrunden/undelaget, hvis i ser efter i venstre side af billedet er der en sort stribe, det er fordi min flash er for langsom, altså den T1 tid, som er den tid hele flashudladningen vare, alt efter hvilket kamera jeg bruger, vil lukketiden normalt være mellem 1/250 og 1/500 her er den 1/160 som er for hurtig til den omtalte flash, det leder hen til fejl no. 3 som er bevægelses slørring i ringene i vandet, de er ganske enkelt ikke fastfrosset og skarpe.

Lige en note til dem som ikke arbejder med flash, så er det udladnings tiden fra flashen der skal fastfryse bevægelse i vandet, normalt vil en studie flash ligge mellen 1/500 - 1/2000 og speedlights mellem 1/1000 til 1/20000 men denne lampe synes at vare en formiddag.

Det der irritere mig er, at jeg har helt nye lynhurtige lamper, de står bare i den anden ende af landet - øv øv

Mht. dette billede er det som sagt et forsøg på at lave det rigtige lys før jeg skalere op, jeg er rimelig tilfreds med lyset og de ting i nævner er jeg slet ikke nået til endnu, ja proppen er skæv, det ser tosset ud med dråberne osv. men alle disse ting er nemme at rette.

tusind tak for input.

mvh. FinnFinsen har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


Finsen

2020-04-06 • 21:38_________________________________________Finsen har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     178 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION