Fortsættelse følger...


© Esben Sørensen
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Fortsættelse følger...

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2020-04-08 • 21:39
Landskab
© Esben Sørensen
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
NIKON CORPORATION NIKON D800

50mm (35mm ækv.: 50mm)
f/8
1/45s
100
-

Dette er det sidste billede jeg fik taget på vores sejltur. Efter vi kom til Florida eskallerede covid-19 pandemien i USA. Ting som f.eks. toiletpapir, vand på flaske og æg blev umulige at opdrive nogen som helst steder. Vi har en watermaker, som laver havvand til drikkevand, så vand er vi selvforsynende med og toiletpapir havde vi lige nok af til en uges tid og det lykkedes os efter dages søgen, en tidlig formiddag, at købe en pakke køkkenrulle. Det var dog det mindste problem, for alt lukkede ned omkring os, nogen marinaer var holdt inde med at sælge diesel og alt hvad vi havde glædet os til i USA var pludseligt sat ud af drift. Derfor besluttede vi at få båden på land og sætte turen på pause, til verden igen er blevet normal.

Chip-Chip står nu ved Saint Marys Boat Services, Georgia, og vi er sikkert hjemme i Danmark. På lørdag er vi færdige med den frivillige karantæne, jeg har fundet mig et job og starter om en uge. Det var trist det skulle være sådan, men dog dejligt at være hjemme. Fortsættelse følger (om et par år...)...

Mvh. Esben

2 seneste fra Esben Sørensen:
Landsvale Kano ved Lyø

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

hygge

2020-04-09 • 00:07Et dejlig stemning fuld billede. 

Mvh Hygge 

Seneste upload:


glejbjerg

2020-04-09 • 08:18Hej Esben.

Først, flot stemningsbillede, i fine sarte aftenfarver. Sikken historie, du levere, ja livet er vendt på hovedet i denne tid. Synd for jer at i må glippe Florida, har selv været i Staten, for et par måneder siden, og det er helt fantastisk. Dit foto giver minder om de solnedgange, de var simpelthen så flotte. For en fotograf som dig, er Florida også et eldorado, med alle de dyr og fugle. Lyset er også helt fantastisk, så det må  tilbage til når i engang kan genoptage jeres tur, hvad vi må håbe for jer. Velkommen hjem, til DK.

glejbjerg

Seneste upload:


lovephotos

2020-04-09 • 11:48Godt i er sikkert i havn. Ærgerligt i ikke nåede USA. Jeg har nydt at se dine billeder, selvom jeg ikke har kommenteret mange af dem, det har tydeligvis været en fantastisk tur, som mange drømmer om, men aldrig realiserer. Jeg er sikker på i nok skal få resten gennemført.

Herfra skal lyde et tak for turen.

mvh. John

Seneste upload:


Esben Sørensen

2020-04-09 • 21:59Hygge, mange tak.

Glejbjerg, ja, det var ærgerligt vi måtte tage hjem, men nu har vi jo båden der ovre og vi kan genoptage turen engang når verden igen er normal. I mellemtiden nyder jeg lyset fra den lavere stående sol i Danmark, hvilket jo er helt fantastisk! :)

John, vi nåede jo netop til USA og vi skal da der over igen. Turen er ikke slut, blot sat på pause på ubestemt tid :)

Mvh. Esben

Seneste upload:


 Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     184 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION