Fjorden


© Husmer
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Fjorden

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2020-05-25 • 10:20
Landskab
© Husmer
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
NIKON CORPORATION NIKON D500
18-200
29mm (35mm ækv.: 43mm)
f/10
1/400s
100
Danmark - Roskilde

For mig er der ikke noget bedre end at gå langs fjorden - som her i sol og lidt blæst! Det er godt for både legeme og sjæl! 

2 seneste fra Husmer:
Det store spørgsmål Hold afstand!

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

Fotostaeren

2020-05-25 • 10:59Hej Erik. Jeg kan godt følge dig, ture langs søer og fjorde er et must   Et udmærket billede Roskilde Fjord, med fin dybde, og hvor man klart fornemmer vindforholdene. Imø lidt ærgeligt med den nederste gren, der ikke er helt skarp og skæmmer udsigten. Måske pga. vinden?

Mvh. Torsten 

Seneste upload:


youngman

2020-05-25 • 12:49flot billed af fjorden og alt er som det skal være undtagen den nederste gren og måske den "nøgne" gren, der hænger fra den øverste. Man kan næste lugte det friske havvejr

 

Seneste upload:


Husmer

2020-05-25 • 13:20Tak skal I ha' Torsten og Erik for jeres kommentarer og bedømmelse! Jeg var klar over, da billedet blev taget, at den nederste gren nok ikke ville blive skarp, og resultater viser også, at det er den ikke. Det syntes jeg ikke var noget problem. Jeg er derfor glad for jeres kritik, som jeg godt kan følge! - det er derfor, at det er vigtigt, at andre bedømmer ens billeder! Tak til jer begge!  :-)
mvh erik

Seneste upload:


knud_foto

2020-05-25 • 17:06At gå tur med kameraet (I stedet for hunden) kan resultere i nogen fine landskab billeder, og her er et af slagsen. Bølger på vandet, hvide skyer på en blå himmel, en bygning i baggrunden der samtidig er placeret godt i billedet. Fine farver er der også. Syns godt om billedet... trods den nederste gren :-)

Vh. Knud.

Seneste upload:


kvhihh

2020-05-25 • 17:19Det ser godt ud Erik. Jeg ynder også at gå i det område og især langs fjorden og genkender stedet, hvor billedet er taget, flot view.  Som Knud skriver - nogen går med hunden - andre med kameraet. Jeg tror mange af os har det sådan, at kan vi forene motion og hobby, så bliver det ikke meget bedre.

VH Kurt Verner

Seneste upload:


svend51

2020-05-25 • 18:00Ja sådan har jeg det også! Billedet er et smukt eksempel på, hvor meget det betyder, med noget i forgrunden. Nogle vil måske synes, det er for meget, men jeg synes det er lige i øjet!

Seneste upload:


Husmer

2020-05-25 • 19:45Jeg glæder mig over din kommentar, Knud - tak for den og for bedømmelsen. Ja, grenen burde også have været skarp ... det er skrevet bag øret!  :-)
mvh erik

Seneste upload:


Husmer

2020-05-25 • 19:49Tak for din fine kommentar, Kurt Verner! Jeg var faktisk helt høj efter denne tur på små 8 km, hvor mine to tidligere oploads også stammer fra. Jeg nød naturen, solen og den friske vind ... og at jeg var alene. At gå sammen med andre er herligt, men det kan det også være, når man er alene. Fred og ro til at tænke over tilværelsen - og nyde den!  :-)
mvh erik

Seneste upload:


Husmer

2020-05-25 • 19:54Tak, Svend, det glæder mig, at du synes om det. Forgrund, mellemgrund og baggrund er en god "regel", desværre mangler der en båd på vandet. Til gengæld, kan jeg godt lide disse gennemkig! Hvor meget der skal være af de forskellige elementer i billedet er ofte en balancegang, hvor man må støtte sig til sin egen vurdering, smag og behag hersker!  Den nederste gren burde nok have været skarp, dejligt med kritikken her på FS!  :-)
mvh erik

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     108 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION