Kattinge Vig / Boserup skov, Roskilde fjord 2


© kvhihh
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Kattinge Vig / Boserup skov, Roskilde fjord 2

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2020-05-26 • 12:02
Landskab
© kvhihh
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
RICOH IMAGING COMPANY, LTD. PENTAX K-3 II

14mm (35mm ækv.: 21mm)
f/9.5
1/350s
200
Danmark - Kattinge / Boserup ved Roskilde fjord.

En fotolokation, der blliver benyttet af flere her på FS. Der er anvendt en 8-16 mm vidvinkelzoom ækvivalent 12-24 mm med et aps-c kamera med kropfaktor 1,5. Dette objektiv giver rum og afstand og mulighed for en stor himmel, hvilket jeg synes er godt, når der er skyer. Ulempen er et noget fortegnet billede. Man kan ikke få både i pose og i sæk.

2 seneste fra kvhihh:
Kongens Lyngby kirke - kalkmalerier 1 Kongens Lyngby kirke - kalkmalerier 2

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


knud_foto

2020-05-26 • 13:07To flotte motiver. Flot landskab. Flotte billeder med fine farver over det hele. Spændende brændvidde der er anvendt.

Vh. Knud.

Seneste upload:


Husmer

2020-05-26 • 16:49Det er et dejligt billede med en fin placering af det blomstrende træ i venstre side af billedet og med udsigt til klinterne i Boserup skov bagerst i højre side, pænt følgende læseretningen! Du har fanget eftermiddagslyset perfekt, og vidvinklen gør det godt!
mvh erik 

Seneste upload:


Fotostaeren

2020-05-26 • 17:37Flot forårsmotiv i en god komposition, i en fin belysning med både forgrund, mellemgrund og baggrund.
Du skrev for en tid siden, at du bruger Picasa til redigering. Jeg har derfor tilladt mig, at søge på gratis fotoprogrammer, og her er det bedste sikkert Gimp eller Rawtherapee. Jeg kender begge to, og Gimp er helt klart det der kommer nærmest Adobe mht. funktioner. De kræver selvklart noget tilvænning, og især Rawtherapee, der kan virke noget uoverskueligt. 
Jeg går ud fra at du optager i Raw, så hvis du har mod på det, kan man jo øve sig på det i fx Gimp. Her kan du både rette farvetemperatur, arbejde med kurver, tilføje skarphed og meget mere. Du skal bare huske, at når du åbner en fil i programmet, at oprette en kopi af billedet. Det gør man normalt med Ctrl + J. Dette for at forhindre, at der ikke foretages ændringer i originalfilen. Når man er færdig med redigeringen, "smelter" man lagene sammen, normalt under pumktet Flatten Image. Herefter kan billedet gemmes :-)) 

Mvh. Torsten

Seneste upload:


kvhihh

2020-05-26 • 20:21Knud, Erik og Torsten:

Mange tak alle tre. De bedste kommentarer får man fra de trofaste brugere af FS.

Torsten: Ja, jeg bruger stadigvæk det enkle program Picasa. Det bliver noget af en overvindelse at komme i gang med noget nyt. Tak for de meget udførlige oplysnminger om programmer. Det må og skal blive i år at jeg får taget springet. Jeg har jeg taget en kopi af din beskrivelse.

VH Kurt Verner

 

 

Seneste upload:


hygge

2020-05-26 • 23:47Hej sikke et fin og smukt billede. 

Angående billede programmer vil jeg anbefale Grimp som jeg har brugt en del år  før jeg gik til PS CC. Grimp fås på dansk. 

Mvh Hygge 

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     228 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION