Strobist meetup Århus


© jakobswartz
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]





Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Strobist meetup Århus

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2010-07-30 • 11:19
Andet
© jakobswartz
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Canon Canon EOS 5D

24mm (35mm ækv.: mm)
f/5.6
1/160s
125
-
Gruppebillede fra strobist meetup den 29 juli i nogle forfaldne bygninger ved Lystrup. Tak til tålmodige modeller og hyggelig fotografer for en god aften!
2 seneste fra jakobswartz:
Picnic Isdronning

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


TheAirwalker

2010-07-30 • 11:34



Super fedt lige at få "crewet" at se :-)

Håber i havde en god tur. Gid man kunne have været der :-).

Seneste upload:


Schmidt

2010-07-30 • 11:43



Det blev da slet ikke så tosset :) Tak for en sjov aften :)

Seneste upload:


Palle

2010-07-30 • 11:44



Godt billede med knald på farverne.

Palle.

Seneste upload:


Munde

2010-07-30 • 17:18



Jaja jaja..

Tak for en god tur! Det var rigtig hygge :)

Seneste upload:


Munde

2010-07-30 • 22:32



Kom lige til at se stregerne foroven i billedet..

Det er så det trælse ved 5D mkI og Cactus :)

Seneste upload:


jakobswartz

2010-07-31 • 11:53



Munde, det er godt set. Det havde jeg overset. -men det er jo også dig der kvalitetskontrollerer billeder til hverdag. Jeg lånte nogle cactus triggere v4, og det er nok dem der har givet problemet. Men hvad er problemet egentlig? En for hurtig sync speed vil jo give sorte bjælker. Det her ser mere ud som et dækmønster, og det er foroven i billedet, og ikke nederst. Jeg har tjekket min censor, og den ser fin ud. Har ikke oplevet det her før. Jakob

Seneste upload:


RasmusR

2010-07-31 • 12:03



Frekvensen på Cactus triggerne interfererer åbenbart med 5Ds censor:

http://www.flickr.com/groups/strobist/discuss/72157603230295239/?search=cmos

Jeg har et sæt Yongnuo RF-602 som fås ganske billigt på eBay, og som (med mit indtil videre begrænsede brug) ikke har vist nogen banding på mit 5D.

Seneste upload:


jakobswartz

2010-07-31 • 12:07



Rasmus, tak for forklaringen. Har ikke oplevet det med mine egne cactus triggers v2, heldigvis, men til dette billede havde jeg lånt en anden model.

Seneste upload:


jesperholm

2010-07-31 • 13:33



se, det er jo et rigtigt "strobist" - billede ;-)

Seneste upload:


 





    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2019 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     125 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION