Lysbrud


© Emilie N
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Lysbrud

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2011-09-08 • 21:44
Natur
© Emilie N
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
Canon Canon EOS 500D

20mm (35mm ækv.: mm)
f/4
1/100s
100
Sverige -
Billdet taget midt i skoven i Sverige. Det var forholdsvist mørkt, men pludselig brød lyset i gennem ved en af bakkerne. Nåede knap nok at få kameraet tændt inden det blev mørkt igen, men et enkelt foto blev det til. Jeg er dog ikke helt sikker på, om jeg er tilfreds med min efterredigering (er ret ny i det), men tænkte jeg hellere måtte stoppe nu.
Andres forbedringsforslag:


2 seneste fra Emilie N:
Vinter i København På den anden side

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

(profil slettet)

2012-09-08 • 03:36Hej,
Mit navn er Promise
Jeg så din profil i dag på dette websted og få interesseret i at kende dig, fordi du ser meget pæn i din profil, her er min email adresse (ssingle1promise@yahoo.com) så send mig en e-mail, så jeg jeg sender dig mit billede og fortælle dig mere om mig selv.
maile mig på (ssingle1promise@yahoo.com)
Husk afstand, betyder farve, religion eller stamme ikke noget, men elsker spørgsmål en masse.
kysse min kære kærlighed
Promise(profil slettet) har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.
cimpansen

2012-09-08 • 22:09Hej Emilie. Jeg forstår - og deler - din begejstring for dette motiv. Det smukke lysindfald of stemningen i skoven. Komposition og højformat er i orden her og din efterbehandling fremhæver den typiske høje kontrast i sådan et motiv og tillader samtidig nok detaljer til at skabe interesse. Motivet ER simpelthen bare mere end dit kamera kan bide over i et billede, desværre. Det betyder store hvide flader i billedet og meget blege farver i modlyset. Alt er gjort rigtigt, men kontrasten er for høj. Du kan prøve at beskære i toppen, for mindre hvidt og lægge lidt varme (orange, brunt)  ind i billedet, som toning, gradient eller male det ind i lag. Hilsen Kim

Seneste upload:


Emilie N

2012-09-09 • 01:24Hej Kim

Tusind tak for din kommentar. Jeg er glad for, at du kan se, hvad det er, som har fanget mig ved motivet. Dog er jeg helt enig i din kritik, og hvad jeg især kan tage med mig er at lære mit kamera/objektivs begrænsninger at kende, så jeg kan arbejde mig ud af det. Jeg har forsøgt mig med beskæringen og synes desværre det mister for meget af det, som jeg faldt for ved motivet. Men ja, noget mere leg med det vil måske kunne gøre noget, men i retroperspektiv kan jeg godt se, at det ikke er det bedste skud. Men igen tak - sætter pris på lærige kommentarer!

Mvh Emilie

Seneste upload:


 Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     271 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION