Close-up


© Pialind
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Close-up

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2011-10-21 • 17:10
Portræt
© Pialind
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
Canon EOS 7D
Canon EF 85mm f/1,8
85mm (35mm ækv.: mm)
f/2,8
1/250s
125
Danmark -
Min veninde blev udsat for mine spæde forsøg på at lave nogle gode portrætter. Jeg har længe gerne ville lave noget helt tæt, og dette er så mit bedste bud. Der er brugt flash i højre side. Kom endelig med bud på, hvordan jeg kunne gøre det bedre, er newbee på dette felt. (Kan efter upload se, at der er nogle ujævnheder i baggrunden, det retter jeg lige på originalen)
Andres forbedringsforslag:


2 seneste fra Pialind:
Tænksom Beauty igen

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


ZzZzleepy

2011-10-21 • 17:19hmm

det er ikke helt skarpt

og så sys jeg ikke lyset er super godt :P hvordan har du haft dit lys sat op ? så kan jeg/vi måske komme med foreslag til at gøre det anderldes/bedre :P

savner også noget øjn kontakt ;)

 

Seneste upload:


skala

2011-10-21 • 20:37Hej Pia,

Komposition er synes jeg nu er fin nok og modellen er ganske fotogen.

Det kunne, imø, godt trænge til lidt skarphed og en smule kontrast.

Ja baggrunden er ikke så vellykket.

Mvh,
Gert skala har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


Pialind

2011-10-22 • 10:11Tak for jeres kommentarer. Zz - du efterspørger min opsætning og den var min speedlight med en gennemskydningsparaply skråt til højre for mig mod modellen. Meget lidt naturligt lys (det foregik i hendes stue) og baggrunden er bagsiden af sort velour klistret op på væggen.

I har ret, det mangler skarphed, jeg kæmper for at få mine indendørs billeder skarpe, men det spiller bare IKKE for mig... Og jeg VED jo at det brugte objektiv skal være godt. Jeg har endnu ikke lært nok i PSE til at jeg kan finde ud af, at gøre det skarpere. Hvad skal jeg søge efter, hvis jeg vil google tutorials i det?

Mht baggrunden, så kan jeg se, at bagsiden af Velour ikke helt spiller for mig, må finde på noget andet at bruge. Vil Molton give en mere rolig baggrund?

Mht kompositionen og den manglende øjenkontakt, så er det helt bevidst. Og den del af det, er jeg selv ret tilfreds med (som det eneste). Vi lavede også en del med øjenkontakt, men det var andre opsætninger.

Seneste upload:


ZzZzleepy

2011-10-22 • 22:02nu kender jeg ikke  7D men  når den skriver iso 125.. så er det vel fordi den står på auto iso ?

så kommer jeg til at tænke.. køre du på manual ?

hvis det var mig.. ville jeg sætte 
5.6 - 8.0 i blænde
iso 100-200 ( 200 hvis lyset ik ka følge med )
lukketid 200-250 ( så hurtigt min blitz ka følge med )

og så justere lyset indtil det passer..
jeg har en manuel flash.. så det er lidt at prøve sig frem..

men det spiller nu fint for mig.. sys jeg

Seneste upload:


Frank_fra_hvidovre

2011-10-22 • 22:11Du skal IKKE lave dien foto skarpe i efterbehandling, du må finde ud af hvad du gør forkert når du tager foto. Med f:2,8 og DOF meget lille og gætter på du vil få et bedre resultat med f:5-8 ca og så kan du når det er ok, evt begynde at bevæge dig mod 2,8. DOF er meget noget med forhold og udendørs hvor du sikkert har større afstand mellem dig og model har du mere DOF og derfor oplever du problemer indendørs og evt "fokus" fejl med en smule bag eller front fokus gør du ikke har skarpe foto, prøv evt at lave ne microjustering..mener 7d har den mulighed fremfor at bruge tid på at tilføje en smule sharpen på pc,.

Det er nogle gange nemmere at bruge f.eks iso 400 indendørs og derved skulle bruge mindre lys (mindre at styre/kontrolere). Som du har dit lys her er det for direkte på og model's ansigt bliver mere 2d end 3d.

Seneste upload:


Pialind

2011-10-23 • 08:22 ZzZzleepy - jeg kører det hele på manual (undtagen fokus som kører auto). Flashen kører dog også på fuldt auto, da jeg endnu ikke har fået styr på at bruge den (den virker trådløst op til 1/250 med den indbyggede i mit kamera). Næste gang vil jeg forsøge mig med en mindre blænde, og så justere ISO'en lidt op for at få mere lys.

 

Frank- du har HELT ret, selvfølgelig skal jeg ikke satse på at kompensere for skarphed i efterbehandlingen, men når nu det ER gået galt, vil jeg selvfølgelig gerne kunne redde det Wink Og jeg tænker at du har ret, at det er pga min høje blænde, at det ikke bliver helt godt. Som nævnt ovenfor vil jeg prøve med en lavere næste gang og se om ikke det gør udslaget.

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     208 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION