Camilla


© Dan
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Camilla

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2009-11-25 • 00:24
Model
© Dan
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Canon Canon EOS 40D

50mm (35mm ækv.: mm)
f/3.5
1/250s
400
-
Jeg valgte at stille Camilla op af en blå container for at fremhæve hendes flotte hårfarve. Kun naturligt lys på dette billede, da min trådløse flash udløser var løbet tør for batteri. Efterbehandlet i PS
Andres forbedringsforslag:


2 seneste fra Dan:
Oliemaleri Vindens farver

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


(profil slettet)

2009-11-25 • 23:06Skøn, skøn billede, dog syntes jeg det er en skam at at hun er "klippet" i toppen

Men din efterbehandling er IGEN super

Seneste upload:


Dan

2009-11-26 • 01:11Jeg takker for rosen. Hun er helt bevidst klippet i toppen. Det er hun ikke på originalen, men nu ville jeg prøve det. Jeg har set andre gøre det og føler tit at billedet bliver mere intenst. Glæder mig til at vi ses igen.

Seneste upload:


explore

2009-11-26 • 04:20Du har da fået fremhævet håret perfekt.

Dejlige intense og spændende øjne.

Fint. Mvh. Kent.

 

Seneste upload:


jenst

2009-11-27 • 13:17Lækkert lys (selvom det er den gratis version). Kontrasten mellem baggrund og hårfarve er rigtig god. Jeg synes du skal klippe endnu mere i toppen, eller helt lade være. Det her virker lidt skal jeg/tør jeg agtigt. Men det er jo bare min holdning. Men jeg synes du opnår en bedre intensitet hvis du klipper endnu længere ned.

Håber du forstår hvad jeg mener.

 

Hilsen

Jens

Seneste upload:


Dan

2009-11-27 • 21:35Tak for det Jens, den med beskæringen vil jeg tage til mig også tak til Kent

Seneste upload:


Thomas J. Wiltrup

2009-12-11 • 15:34Nej, hvor er det en dejlig mund hun har. Elsker de smilerynker!

Fint portræt.

PS til dig: Tak for hilsenen under Oles fåre-billede! Jeg har fortsat din historie!

Smil

Thomas

Seneste upload:


MSC

2009-12-11 • 16:30Super portræt. Hendes røde hår passer fint til den blå baggrund.

Jeg ville beskære længere nede eller slet ikke. Som det er nu ser hendes hoved meget langt ud, fordi du har beskåret lige under toppen. Det er ikke altid nemt :-) Kan du ikke prøve at uploade originalen som et "forbedringsforslag"?

Seneste upload:


Jes

2009-12-11 • 16:53Super portræt Dan. Godt set med det røde og blå.

Jeg er enig med nogle af de andre om hårtoppen. Det her er for lidt, hvis du vil klippe den og ser ud som om du ikke har fået den med. Jeg tillader mig at give et alternativ.Jes har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


Dan

2009-12-11 • 23:51Hej Jes

Selvfølgelig må du komme med forslag ellers havde jeg ikke gjort det muligt. Rigtigt fed beskæring, mange tak for forslaget, det vil jeg benytte mig af. MSC Jeg oploader det lige senere. Thomas det var så lidt, jeg går lige ind og tjekker.

Seneste upload:


Fothor

2009-12-12 • 10:26Hej Dan,

Lige som Thomas kan jeg lide hendes smil.

Det er et meget dejligt billede. Bare godt fanget!

Du har taget fat i farver, og du skal måske også videre med at lege med farver, så her er en ting om emnet farver, som jeg synes, du kan overveje til en anden gang i en portræt-opstilling. Det er brugen af harmonier og modsætninger rent farvemæssigt, og du kan lege med det ud fra den dims, der hedder Grumbacher Color Computer (et farveskala-hjul til at kombinere farver og holde styr på harmonier og modsætninger - det er et skønt lille værktøj :-)). Jeg oploader et meget råt (forbedrings)forslag, så du kan få en ide om, hvor jeg vil henad med mit råd.

Synes du har beskåret fint. Du har jo det problem, at din baggrund er lys og har en stor farvekontrast = er meget iøjenfaldende, så der er grænser for hvor meget af den, du kan vise. Derfor synes jeg også, du har gjort det rigtige ved at beskære i toppen.

På grund af farvekontrasten (komplementærfarve = modsat farveeffekt) har du noget, der er meget iøjenfaldende, men også noget, som er lidt besværligt at kikke på i langt tid, fordi du ud fra Grumbacher Color Computer har to ting i farvemæssigt modsætning til Camillas hår - øjene og baggrunden er begge modsat hendes hår-farve. Hårfarven(rødorange) har blågrøn som direkte modsætning, og den blå som en tæt på modsætning ("split"). Da den blå farve tilmed er lys, så får den stor vægt og bliver iøjenfaldende.

Hvis du som baggrund vælger en blågrøn, så får du mere ro i billedet ved at skabe en farveharmoni med øjnene, mens du stadig bevarer rimelig stor farvekontrast. Vælger du så at gøre baggrunden lidt mørkere, så bliver det Camillas øjne, der bliver fremhævet og få al vægten - det fortjener de :-). Du kan måske også klare det ved at gøre den blå baggrund markant mørkere.

Det skulle gerne skabe et billede, som du kan kikke på i langt, langt tid.

Mvh, JesperFothor har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


Dan

2009-12-12 • 11:25Tak for den udredning, vil straks google Grumbacher colour computer. Jeg kan godt se det du viser mig med billedet her, jeg er dog ikke helt sikkert på hvad jeg bedst kan lide, dit forslag giver mere ro, men jeg kan lide det tjubang der er i mit. Men jeg vil helt sikkert tage det til mig som du fortæller, så jeg kan bruge det endnu mere bevidst og kompetent, tak for det Smile

Seneste upload:


Fothor

2009-12-13 • 01:18Hej Dan,

Det er helt klart dit eget valg.

Nogle gange kan man få et godt indspark fra modellen selv ud fra hvilken udgave af billedet hun bedst kan lide. Kvinder har ret meget check på dette :-)

Jeg kan kun anbefale det nævnte farvehjul - et skønt lille værktøj, der har hjulpet mig meget på et område, de færreste kender til eller kan tale konkret og forståeligt om. Og det er så simpelt og hurtigt at anvende, hvilket er det bedste af det hele Wink

Du har købe det i Danmark f.eks. her for 50 kr.:

http://www.kunstnerfarver.dk/selector.php?s=2&f=4&c1=12&c2=90

God fornøjelse

Jesper

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-12-13 • 21:25Hej Dan.

Utrolig køn pige med dejlig udstråling og smukke øjne. Kan rigtig godt lide dine kraftige farver her. Har dog tilladt mig et forslag hvor jeg har dæmpet lyset en anelse og givet øjnene lidt skarphed. Ved så ikke om det passer til virkeligheden....Wink

Mvh Helle.(profil slettet) har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


(profil slettet)

2010-01-09 • 15:41Hej

Dejligt portræt i fine farver

Men skal du skærer i toppen skal du skære længerer ned

Hilsen....erland

Seneste upload:


Dan

2010-01-09 • 16:10Tak til Helle og Erland for kritik og forslag. Kan godt lide din sharpen Helle og Erland jeg kan kun være enig også derfor jeg var glad for Jes forslag.

Seneste upload:


(profil slettet)

2010-01-26 • 23:01Utroligt dejligt intest billede. Jeg ville nok tage Helle's foreslag og klippe det som Jes gjorde hvis jeg var dig.
 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     119 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION