Konfirmand "Hit the road" 2


©
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Konfirmand "Hit the road" 2

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2012-04-24 • 22:30
Model
©
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
NIKON CORPORATION NIKON D60
af 18-200mm F/3.5-6.3 XR LD Aspherical (IF) Macro
42mm (35mm ækv.: 63mm)
f/9
1/160s
220
-
Endnu et billede fra konfirmationsshootet af Anika. Som man nok kan se, skiller disse billeder sig meget ud fra de sædvanlige opstillede konfirmationsbilleder. Dette skyldes jeg er meget glad for det unikke, og elsker at lave nye ting med mine billeder. Og når det er konfirmationsshoot, matcher jeg lokation og "undertema" til konfirmandens personlighed, for en mere personlig karakter. På dette billede har jeg benyttet en helt ny funktion, jeg netop har fundet ud af at bruge i Photoshop (jeg er endnu ikke særlig ferm i avancerede redigeringsprogrammer, og er stadig ved at lærer Ps og Lightroom at kende). Men her har jeg altså brugt Lens flare, som jeg synes tilføjer billedet noget varme og sommerlig retro-stemning, som står i god kontrast til en konfirmand samt en amerikanerbil (og det 50'er tema vi kørte i). - Har fået forslag på at ringene i flaren blev gjort mindre synlige, og at lyset ikke var så skarpt, men personligt er jeg nu ret glad for det. Men ja, hvad synes I andre?
2 seneste fra :
Konfirmand Fuck Lion King!

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


(profil slettet)

2012-04-24 • 22:32Endnu en gang er uploadet blevet alt for stort. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre for at få det mindre. ;(

Seneste upload:


John Nyberg

2012-04-24 • 22:38Du skal da bare resize billedet til omkring 1000 pixels i bredden. Derefter gemmer du med komprimering, så du kommer under kravet.

Billedet er meget lækkert, og jeg syntes helt klart, at det holder at lave en stil som denne på et konfirmandbillede.

Seneste upload:


(profil slettet)

2012-04-24 • 22:44Mange tak, John, det er jeg rigtig glad for at du synes :) Har nemlig været lidt i tvivl om flaren måske var lidt for meget.

- Lige nu er jeg på min mac, som kun har iPhoto, som jeg ikke er særlig god til at bruge mht. komprimering osv. Der er det nok photoshop jeg skal have fat på (som er på min anden computer). Men tak for det :)

Seneste upload:


(profil slettet)

2012-04-25 • 09:04Jeg har kigget dine billeder herinde, og jeg synes det her er det bedste du har lavet! Det udbrændte fungerer rigtig fint :)

Anders Dalsgaard

2012-04-25 • 09:30Hej Anna-Sophie

Jeg synes det er et røvgodt billede, og de to billeder her er langt, langt, de bedste du har uploadet herinde.

Jeg ved dog ikke om jeg er helt vild med dem som konfirmationsbilleder, synes sgu det bliver lidt lummert. Jeg kender godt det med at kunder ofter efterspørger "anderledes" billeder, og selvom jeg på ingen måder er fan af at lave traditionelle billeder bliver der måske en anelse for mange seksuelle undertoner i det her til hvad jeg bryder mig om i et konfirmationsbillede. Havde det været et modelshoot havde jeg klappet i hænderne for fuld skrald, men jeg synes altså bare det virker lidt forkert her.

Det er altså ikke for at lyde som en gammel sur mand - håber du forstår hvad jeg mener, for synes virkeligt det er et flot stykke arbejde.

Mvh. Anders

Seneste upload:


(profil slettet)

2012-04-25 • 11:15Mange tak begge to :) Ja, disse billeder er nok det bedste jeg hidtil har uploadet (har jo en masse billeder, og tror at mit sidste upload er tilbage fra 2010, måske 11, og jeg er blevet meget bedre siden.)

- Anders, det er helt i orden. Jeg er selv helt med på den holdning, så det kan jeg sagtens følge :)

Og jeg er enig, har selv gået med de tanker, om disse billeder måske var lidt for fashionable til konfirmationsbilleder. Men ja, Anika og hendes familie blev glade for dem, så det er jo godt :) - Men ja, de er ikke helt så uskyldige, som konfirmationsbilleder nok bør være. 

Seneste upload:


(profil slettet)

2012-04-25 • 12:48Kanon billede! - Et klassisk konfirmationsbillede er det jo langt fra, men cool look! 

Seneste upload:


Hkje

2012-04-26 • 12:40For at gøre det kort, er helt enig med Anders Dalsgaard - meget godt formuleret.

Seneste upload:


Denieru

2012-04-26 • 13:14Jeg hopper også med på Anders' vogn her :)

Super fedt billede, men ja.. . Hvad Anders sagde :)

Seneste upload:


Thomas J. Wiltrup

2012-05-03 • 19:09Sejt billede af en flot konfirmationsmodel, hvor rattet, hendes flotte ben samt flares hjælper en god oplevelse på vej!

Hilsen

Thomas

Seneste upload:


(profil slettet)

2012-05-09 • 20:39Mange tak Thomas, og alle jer andre selvfølgelig :)
- Jeg vil prøve at gøre mine næste konfirmationsshoots mere uskyldige ;) 

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     281 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION