Don't be a litter bug


© Emilie N
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Don't be a litter bug

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2012-09-09 • 01:31
Industri
© Emilie N
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
Canon Canon EOS 550D
18-55mm
34mm (35mm ækv.: mm)
f/4.5
1/20s
400
New Zealand - Auckland
Havneområdet
Billedet er fra NZ, og motivet sagde mig bare et eller andet - er dog i tvivl om, hvordan andre vil opfatte det. Kan selv godt lide det, men kan ikke sætte en finger på hvorfor. Igen, det der med de kategorier er jeg lidt i tvivl om, så hvis det ikke passer helt ind, beklager jeg. Studieophold, arbejde, speciale - det hele tager meget mere af min tid end jeg havde forventet (læst: håbet). Det betyder desværre meget mindre tid til at tage fotos, men heldigvis(?) kan man ikke tage de søvnløse nætter fra mig, så lidt billedredigering kan der heldigvis klemmes ind.
2 seneste fra Emilie N:
Vinter i København På den anden side

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

Vinge

2012-09-09 • 11:51Det er et underligt billede du viser her. Der er mange forskellige elementer som hver for sig påkalder sig opmærksomhed. Samtidig er der en egen ro over billedet, som jeg rigtig godt kan lide. Enkle farver på affaldsspandene og resten næsten monochromt.  Alt i alt en god oplevelse !

Mvh. Torben.

Seneste upload:


felsby

2012-09-09 • 13:55Som Torben skriver: et spændende billede, der sætter fantasien i gang. Det er godt skudt og velredigeret med den helt rette kontrast. Like!

Seneste upload:


Emilie N

2012-09-09 • 16:32Hej Torben - ja, det er i grunden et underligt billede, for hvad vil jeg med det? Hvor skal man kigge hen? Har det på samme måde, når jeg ser på det, men det er netop det jeg godt kan lide ved det. Har prøvet fra mange forskellige vinkler, taget delelementer, men synes det fungerer bedst sådan her, så jeg er rigtig glad for, at du få en positiv oplevelse ud af det!

Hej Felsby - dejligt at høre, at det falder i din smag med min efterbehandling:) Det var en af de billeder, som jeg var i tvivl om andre ville kunne lide, så det er dejligt at blive bekræftet i, at der er noget om billedet.

Mvh Emilie

Seneste upload:


Thomas J. Wiltrup

2012-09-23 • 09:06Jeg elsker dette minimalistiske billede, som er ren Edvard Hopper, synes jeg. Elementernes balance med hinanden. Menneskets nærhed uden at være til stede.

Havde været morsomt, hvis du havde en person på vej ud af billdet til højre, smidende en banaskrald over skulderen... .-)

Hilsen

Thomas

Seneste upload:


Emilie N

2012-10-03 • 17:24Hej Thomas

Tak for de rigtig flotte ord! Sjovt du nævner bananskrællen; gik og ærgerede mig over, at jeg ikke havde taget noget frugt med og placeret dets skrald i billdedet efter det var blevet spist. Men nej, den madpakke var forlængst røget ned:)

Mvh Emilie

Seneste upload:


Weinkouff

2012-11-18 • 14:09Skønt baggårdsbillede i rette toning med gode linier, buer og i et format der understøttet elementerne. Godt at billedet siger dig noget, så vi andre også får glæde af det Wink

Hilsen Per

Seneste upload:


Emilie N

2012-11-19 • 09:39Hej Per

Tusind tak for din kommentar - det er rigtig dejligt at høre, at du synes om både motiv og efterbehandling, og der er andre der kan få glæde af det;)

Mvh Emilie

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     268 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION