Sofie


© pmarker
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Sofie

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2012-09-24 • 19:41
Portræt
© pmarker
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
SONY SLT-A77V
Sony 16-80
70mm (35mm ækv.: 105mm)
f/6.7
1/200s
100
-
Modelbilleder til Sofie. Taget i vores foto studie
2 seneste fra pmarker:
Milas - en 18 dage gammel lille dreng Milas - en 18 dage gammel lille dreng

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem

Gentry.dk

jakobdam

2012-10-09 • 12:18Begge billeder er kompositorisk udmærket, men jeg har et par forslag til forbedring af nogle skudtekniske ting - se om der er noget du syns du ka bruge, ellers er det nok bare mig der rabler :) 

- Lys; skru ned for hårlyset. Hun er blond, og hårlyset her har udbrændt detaljer i hendes hår, mens hudtonerne faktisk fremstår et halvt til et helt trin for mørke. Det betyder at hårlyset har været sat alt for højt i styrke. Jeg vil gætte på en 1:3 ratio mellem key light og kicker, er korrekt balancering for denne pige.

- Key light: Din hovedlyskilde står for højt placeret. Hendes øjne får for dybe skygger til denne komposition, synes jeg, ligesom skyggen på halsen bliver en anelse for markant og massiv.

- Få noget fyld-lys på den sorte kjole, eller evt. red detaljer tilbage i kjolen ved fremkaldelse/processering af billedet. Den er alt for massivt sort og vejer for tungt i billedet.

- Pas på hudtonerne! De fremstår for varme, og bliver dermed for gullige, hvilket tangerer til at hun kan fremstå "syg". Dette ordnes i RAW-fremkalderen, hvor du kan tune din hvidbalance.

- Kontraster; noget er sket som har skabt en høj mængde banding i begge dine uploads. Det ligner JPG-billeder som er processeret hårdt i kontraster, men kan sikkert også være skabt af andre ting. Baggrunden har nogle ikke-jævne forløb, og det er endda også gået ud over huden. 

- En lille ting; i dette billede pas på med at hun ikke viser for meget hvidt i øjnene. Jeg ville fortælle hende at hun skulle finde et fikspunkt at kigge på som var lidt tættere på kameraet, således at jeg ville få mere pupil med. 

Seneste upload:


pmarker

2012-10-10 • 11:28Hej Jakob

Det var noget jeg kunne bruge. Bestiller en lysmåler senere idag, da jeg godt kan se at jeg ikke kan styre lysene ordentligt. Fejl i hudtonerne og kontrasten kommer ved efterbehandlingen i Lightroom.

Mangler også lidt mere af øjnene og har desværre ikke ret mange med øjenkontakt. Men det er jo igen fotografens fejl :-)

Men tusind tak for dine forbedringsforslag.

Mvh

Peter

Seneste upload:


 Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     169 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION