Sabina og Hylske


©
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Sabina og Hylske

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2009-09-10 • 08:20
Portræt
©
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Canon Canon EOS-1Ds Mark III

70mm (35mm ækv.: mm)
f/3.2
1/160s
100
-
Dette er et billede jeg har taget på stranden i århus. Det har været det mest krævende shoot jeg har haft. Der er brugt 2 heste, 4 hjælpere til hestene, en model, en make-up artist, mig, en hjælpefotograf, en "runner" og en som gerne ville være med på shootet og tage billeder af os mens vi arbejdet. Det var et super fedt shoot, men hold da op hvor har det været tidskrævende at få sat i gang.
Egne forbedringsforslag: 3
     

Andres forbedringsforslag:


2 seneste fra :
Andi Alex

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


(profil slettet)

2009-09-10 • 08:22Det er ikke ret stort og kvaliteten er virkelig dårlig når det er komprimeret ned. Men det er bare så I kan se lidt af billederne fra den dag :)


(profil slettet) har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 08:24Her er endnu et billede fra den dag :)


(profil slettet) har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 08:25Dette billede er slet ikke ret godt i lille format, kvaliteten sutter ret meget. Men igen syntes jeg lige I skulle have det med :)


(profil slettet) har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 09:15Meget flotte billeder. Du er en af mine favorit fotografer her på siden. Det er altid en fornøjelse at se dit arbejde.
(profil slettet)

2009-09-10 • 09:17uuuuh store ord. Tusind tak skal du have, rødmer da helt.

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 09:27Det er jo velfortjente ord. Bare se at få smidt nogle flere billeder op, ved ikke hvor meget du havde oppe før, men galleriet er jo lidt tomt hos de fleste.
(profil slettet)

2009-09-10 • 09:28Jeg havde nok en 50 stykker før. Men skal nok smide lidt op hver dag, eller skal prøve at få op hver dag

Seneste upload:


NygaardRanders

2009-09-10 • 09:35Fedt billede Stine! Det uskarpe "et-eller-andet" der stikker ind i billedrammen i øverste højre hjørne generer dog helhedsindtrykket for mit vedkommende. Men flot udført! Vh. Christian

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 09:35Det lyder godt. Det ser jeg frem til.
bbcdk

2009-09-10 • 09:36Det første billede er ikke godt. Forgrunden oppe i højre hjørne ligner en kamerarem eller noget der er kommet foran glasset. Og så passer den tiltede horisont ikke til dette billede i mine øjne, men det er garanteret smag og behag :-)
(profil slettet)

2009-09-10 • 09:59Den sorte plet er den anden hest. Den kunne jeg desværre ikke lige flytte rundt på. hestekendere kan se at det er brystet på hesten. Hvad angår horisont, så syntes jeg sjældent om ting som er liiige efter bogen og man vil se på mange mange af mine billeder af min horisont er skæv. Det er ikke noget jeg vil ændre på da jeg hader at ting skal være som alle andres.

Seneste upload:


bbcdk

2009-09-10 • 10:02Jeg var godt klar over at den skæve horisont er med vilje ;-) Og mht. hestebrystet som man som kender kan se hvad er, så pynter det ikke billedet uanset hvad det er.
NygaardRanders

2009-09-10 • 10:02Har du egentligt brugt lys på dette billede, eller er der kun brugt den store lampe fra oven?

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 10:06bbckd - nej er enig i at det ikke pynter, men det er heller ikke noget jeg vil fjerne, tror desuden det er svært at gøre noget ved når det er sådan. nygaard, lige på dette billede brugte jeg ikke flash. På nogle af de andre har jeg brugt flash. Men de kørte på at bilbatteri og var ved at løbe tør da vi tog de sidste billeder, så her hvor Sabina sidder på jorden er der ikke brugt noget.

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 10:10Jeg har efterhånden taget en del hestebillder, og det du har lavet her er rigtig flot - og rigtig svært og meget tids- og tålmodighedskrævende. Den anden hest pynter måske ikke, men sådan er det med levende dyr. Det må man tage med som en del af charmen når man arbejder med levende dyr.

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 10:15Lige præcis michael - det var sjovt og udfordrende. Men nøj det var svært og dyrene bevæger sig jo hele tiden. Oven i det var modellen den sværeste at arbejde med, så de få billeder der blev godt har jeg valgt at se igennem fingre med når hestene ikke liiiige stod helt perfekt som et udstoppet dyr... Det skal dog siges at modellen var min søster, måske derfor at hun er så irriterende og besværlig

Seneste upload:


Fothor

2009-09-10 • 10:29Stine, det er et sjovt billede og hatten af for at du vil "sige" tingene på din måde også når det gælder horisonten. Min holding er som bbcdk og jeg kan lige beskrive den. Min oplevelse omkring en skæv horisont er for et billede der kikkes på hver dag (og du har jo kvaliteter til det i dit billede), at det er interessant i et kort stykke tid, men at man efter en uge eller to - når det topinteressante er klinget ud - bliver utilfreds med at lade øjet hvile på billedfladen for at få resten af historien. Det er vel fordi horisonten er noget vi altid kan regne med er lige, og man skal op og flyve for at det bliver anderledes. En konkret oplevelse: Et meget centralt billede midt på væggen i et firma holdt en uge og så måtte det ned og blive beskåret så horisonten nu er lige. Og nu glor vi på det hver dag med velbehag efter det meste af et år er gået. Jeg kan godt se, at med en lige horisont så spiller det billede slet ikke med pigen, der kommer til at læne sig 20 grader fremover. Her synes jeg så at du skal redde dit foto i PS og befri det for horisonten - der, så vidt jeg kan se, ikke er specielt vigtig for det du vil fortælle. Mvh Jesper

Seneste upload:


Cyprianus

2009-09-10 • 10:37Beklager - men for mig ser situationen alt for "opstablet" ud (hvad den jo øjensynlig også er) + modellens udtryk mest virker som "er det her jeg skal holde"-agtigt :-( Beretningen om optagelses-genvordighederne kan jeg som beskuer ikke bruge til noget - for min skyld kunne det lige så godt være taget af en tilfældig forbipasserende med et lommekamera :-) Tilføjelse: Uddyber gerne yderligere: Kan ikke lide modellens fraværende blik og hendes stive positur - billedet har IMHO i forvejen flere elementer, der ikke nødvendigvis spiller naturligt sammen - hest / strand o.s.v. - i det hele taget giver det mig det indtryk, som ovenfor beskrevet ... (og det er muligt, at din far er stærkere end min, men det synes jeg ikke vi skal blande ind i billedkritiken :-)

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 10:50Fothor - Jeg kan sagtens følge dig. Det kan jeg virkelig. Men jeg vil ikke lave om på horisonten i mine billeder. hvis jeg ville gøre det, så havde jeg gjort det under min redigering. Jeg har sjældent nogle horisonter som er helt lige, med mindre at det er naturbilleder uden modeller, dyr mv. Lige så snart der er mennesker på, så vælter min horisont, det er meget forskelligt hvad folk kan lide og hvad man er til. Tit tager jeg også billeder med kameraet nede ved mit knæ uden at se hvad jeg tager billeder af og det er som oftes de aller fedeste billeder. Og heldigvis er horisonten sjældent lige, kan virkelig ikke lide det. Jeg krummer også ofte tær når jeg ser en lang række billeder som er taget af en uddannet fotograf. Ikke fordi alt det tekniske er i orden, for det tager jeg hatten af for, men fordi at alt er som alle andre ville have gjort det. Hvis alle følger bogen og gør hvad andre mener er "rigtigt" så er verden da et kedeligt sted at være. Er der noget som er rigtigt eller forkert når man tager billeder? Som sagt kan jeg sagtens sagtens følge dig, jeg kan bare ikke lide det. Kan du evt prøve at rette det - vil gerne se hvad du evt. vil gøre ved billedet.

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 10:56Sikke da en netagiv og ubrugelig kommentar. Muligt at du ikke kan lide billedet, meeeen det er flere mådet er udtrykke sig på, end ved at svine billedet til. Jeg vil helst slippe for at skrive noget i infofeltet, men idet man skal skrive noget, tænkte jeg at jeg ville skrive hvad jeg har gjort. Mange har spurgt om dette og derfor har jeg lagt det ind. Modellen skubber hesten væk da Hylske er meget nærgående, faktisk er billedet et snapshot og ikke opstillet. Og at du syntes at det ligner noget det er taget med et lommekamera, så syntes jeg sørme da du skal prøve at gøre det efter, vil smadder gerne se dig lave et magen til med sådan et kamera :O) Det kan så være en bette udfordring til næste gang du ligget et billede op - eller retter, hvis du tør at ligge et billede op, for kan se at dit galleri står i 0 - det er der vel en årsag til. hihi :O)

Seneste upload:


bbcdk

2009-09-10 • 11:01Måske er årsagen til hans 0 billeder at galleriet er ryddet for alle brugere.... Og så sviner er hans kommentar ikke, det er kritik og det skal man kunne klare Stine...
(profil slettet)

2009-09-10 • 11:09Jo det kan jeg skam også klare. Men syntes godt nok det er strengt. Men kunne da skrive hvad det var man ikke kunne lide istedet for at svine den til. Og jo jeg ved skam godt at alle billeder er slettet, men det var nu ikke igår at det skete og derfor undre det mig at man ikke har lagt noget ind men godt kan komme med kritik. Det undre mig bare :O)

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-10 • 11:13Kritik på billeder skal være konstruktiv kritik (læs betingelserne for brug af siden - det står lige udner der hvor man skriver sin kommentar!) og slå "konstruktiv" op, så vil I se at konstruktiv betyder noget i stil med "noget modtager kan bruge til noget positivt og forbedrende". Der Cyprianus kommer med er langt fra konstruktivt - nærmere destuktivt!

Seneste upload:


Nillerchriller

2009-09-10 • 17:17Dette er der sikkert mange, der vil kunne gøre bedre. Bare for at illustrere, at det altså godt kan fixes. Fint ser det ud ellers. Venligst Niels Christian


Nillerchriller har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


Fothor

2009-09-11 • 06:59Stine - godt med de ekstra information om hvordan du tog billedet, og det gør at jeg endnu bedre kan forstå hvorfor jeg holder af dit billede. Du har revet det opstillede, påtagede og måske ikke altid helt ægte væk og efter min mening fået nogle super ægte ting frem. Jo, ville gerne vise hvad jeg mener ved at gøre det i PS men jeg mangler den tid som det kræver lige nu - så måske kommer det i næste uge med en ligeclonet/bortclonet horisont. Mvh Jesper

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-11 • 09:27Michael - kan kun give dig ret. Nille - det ser faktisk ret godt ud :O) Mange tak skal du have. Fothor - det haster heller ikke :)

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-11 • 09:37En svær men tilsyneladende fed opgave, du havde sat dig på her, mørke heste i en komposition fyldt med lyse sandfarver/toner. Dertil en meget lys himmel, jo.. en svær opgave :-) Eneste løsning er vel et stort flash-setup, så du kan kontrollere de 3 motiv-grupper. (Baggrund fotomodel og heste). Tror da de fleste kender det, at man får skudt et "snapshot" hvor der bare er et godt billede gemt i kompositionen. Man forsøger så at få det bedste ud af det, og det syntes jeg du har gjort her.. Kan godt lide den kontakt der er imellem hest og model. Er det meningen at billederne skal bruges kommercielt?
(profil slettet)

2009-09-11 • 10:08Tak Rene - Faktisk have vi 3 store lamper med, men de var ved at være flade på dette tidspunkt. syntes heller ikke det virkede alt for godt. Mine billeder bliver sjældent brugt til reklame. Tror kun jeg har taget 2-3 reklamershoots de sidste 5-6 år. Mange af dem jeg ligger op her er bare for sjov.

Seneste upload:


Torben Knage

2009-09-11 • 11:52Hej Stine Blot lidt kloning for sjov, og så kan du jo selv bedømme Hvis der er farveforskel skyldes det at jeg har konverteret billedet til sRGB da dit ikke indeholder en farveprofil Hilsen Torben


Torben Knage har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-11 • 12:00Uhhh det er ellers pisse godt klaret Torben. Nej jeg husker ikek altid at få sRGB med, og her er det godt nok tydeligt. For der er jo en verden til forskel i forhold til hvad jeg ser i ps og hvad der ses på nettet. Jeg må vidst skrive det på en huskeseddel på min skærm at jeg skal få det med. Det betyder jo en hel del

Seneste upload:


(profil slettet)

2009-09-11 • 20:49Hej Stine Et fantastisk galleri- mange lysår fra mit. Som nybegynder synes jeg, det rart at høre fra en erfaren, hvilket stort arbejde der ligger i at få taget gode billeder. mvh ole

Seneste upload:


 

    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2019 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     183 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION