Lille Ida


© Neo
 
N (Minimér)      
FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
Lille Ida

(Klik eller tast m for fuldskærm)


 
Uploadet:
Kategori:
Bruger info:
2012-11-17 • 21:17
Børn
© Neo
» Galleri «   |   » Website «
 


Kamera:
Objektiv:
Brændvidde:
Blændeåbning:
Lukkertid:
ISO:
Geografisk:
Vis sted på GoogleMaps (vejkort)
Canon Canon EOS-1D Mark III
Canon EF 24-70 f/2.8L USM
46mm (35mm ækv.: mm)
f/2.8
1/200s
100
Danmark - Aalborg
Jeg fik lov at tage nogle babybilleder af en bekendts lille pige på 2 måneder. Der er brugt en flash i 110cm paraply som hovedlys og en flash i 90x60cm softboks som oplødning. Jeg selv og moderen er meget tilfredse med resultatet, men hvad siger eksperterne? :)
Egne forbedringsforslag: 1
 

2 seneste fra Neo:
Eagle in Flight Hesteøje

Kun medlemmer kan skrive kommentarer.


Det er helt gratis at blive medlem af FotoStart: Bliv medlem


Weinkouff

2012-11-17 • 21:49Ja nu du spørger, så er min oprigtige mening denne: Fotografisk, teknisk set, er det et rigtigt godt billede, og det lyder måske hårdt, men kompositorisk er det noget værre rod. Alt for mange elementer og forstyrende farver - fint nok med diagonalen i billedet, men den øverste del bibringer ikke billedet noget godt - prøv at tjekke f.eks. www.jansdal.dk for inspiration. Skønt at du og moderen er meget tilfredse med familiebilledet - og som sådan er det også et herligt skud.

Hilsen Per

Seneste upload:


Neo

2012-11-17 • 23:29Tak for din kommentar, jeg kan godt se det er meget rodet, men hun er jo ikke ret gammel, så det er begrænset hvad man kan gøre med dem(og hvad moderen lader en gøre). Det her er taget mens hun ligger i en legeting, hvor det var nemmest at få noget godt ud af hende :)

Moderen fremhævede faktisk ved mine billeder at hun synes dem med farvet baggrund var super gode, og det synes jeg også selv :)

Jeg har lagt flere i snapshotgalleriet, måske der er nogen du bedre synes om? :)

Seneste upload:


Neo

2012-11-17 • 23:33Måske du bedre kan lide dette?

Og så var der lige ham jansdal. Han laver skideflotte fotos, men også en noget anden stil en det jeg har lavet her. Jeg har desværre ikke udstyret til sådanne billeder(og så var det også begrænset med steder i barnets hjem :)Neo har uploadet et forbedringsforslag.
Klik for at se forslaget i fuld størrelse.

Seneste upload:


Weinkouff

2012-11-18 • 00:15Dit forbedringsforslag præsenterer barnet meget bedre, der ro i billedefladen ved at du bla.a. har en god DOF bag barnet. Nu var det ikke for at du skulle abe efter jansdal - mere hente inspiration, se hvad det er der gør et godt barnebillede. Enig med dig i at det ikke er et nemt område at bevæge sig på. Husk det er ikke udstyret der laver gode billeder - det er fotografen og dennes kreativitet Wink

Hilsen Per

Seneste upload:


Neo

2012-11-18 • 08:10Det ved jeg skam godt, mente det heller ikke på den måde, jeg skal arbejde meget med komposition, og så er det jo godt jeg synes det er sjovt :)

Seneste upload:


 Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     285 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION