FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Foredrag med den professionelle naturfotograf og forfatter Lars Gejlerskrift til turen

Af -slettet-
Dato: 03/04

Landsdel: Midtsjælland
By: Hvalsø
Postnr.: 4330


Den professionelle naturfotograf og forfatter Lars Gejl, holder foredrag om naturfotografering, herunder makrofotografi den 3. april 2013 kl. 19.00-22,00.
Målet med aftenen er at give alle interesserede dels større teknisk viden om naturfotografi - dels at inspirere folk til at komme ud i naturen og opleve Lejre-områdets utroligt smukke natur - eller naturligvis andre spændende områder.
Billetpris kr. 60,- kan købes online via http://billetto.dk/lejrefotoklub
Om Lars Gejl
Lars Gejl er professionel naturfotograf med speciale i fugle og dyr samt forfatter og fotograf på anmelderroste storformat-fotobøger som f.eks. 'Glimt Af Den Danske Urskov' og 'Fuglefri' - en fotoberetning om fuglene i Danmark. Lars Gejl arbejder med naturformidling og naturbevarelse via tekst og billeder og er forfatter til flere fagbøger med naturfagligt og kulturhistorisk indhold, herunder 'Kronhjorten', 'Ulven i Danmark', 'Havens dyreliv', 'Fuglene ved foderbrættet', samt 'Fuglefelthåndbogen'. Sidstnævnte titel, der er en feltguide til fuglene i Norden, er også solgt til udgivelse i Sverige, Norge og Holland.
Lars Gejl er medstifter af foreningen NFD, Naturfotografer i Danmark, og var den første, der begyndte at undervise i naturfotografering herhjemme. Han driver og underviser desuden på NaturFotoskolen.dk. Man kan finde mere om Lars Gejl, herunder et udvalg af hans billeder på http://larsgejlfoto.dk/Tilmeldte brugere: 0 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: 100 stk.)

(Kommer: 0 stk.   //   Måske: 0 stk.)

 
Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger

Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     99 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION