FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Begynderkursus: "Efter billedet er taget"

Af jakobdam
Dato: 23/06

Landsdel: Nordjylland
By: Aalborg
Postnr.: 9000


Fængende titel, ik'? :)

Kurset her er for begyndere, og vi vil gennemgå Photoshop samt Adobe Camera RAW, på begynderplan. Hvis dit kamera ikke kan skyde i RAW, kommer du måske til at trille tommelfingre en del af tiden - men om ikke andet får du indsigt i hvad RAW kan gøre, og ikke mindst viden om Photoshop generelt, som du direkte kan bruge på JPEG-billeder også.


STED/LOKATION:
Aalborg, 9000-området (centrum & Vejgård).


DATO:
Lørdag den 23. juni 2007. Mødetid: Kl. 13:00.
(Ja, jeg er godt klar over det ikke just er en "golden hour", men så har vi det meste af dagen foran os).


MEDBRING:
Kamera med det tilbehør du finder nødvendigt, i henhold til nedenstående program. Polfilter er en god idé at tage med, idet fotografering vil foregå udendørs i solskin (håbet er det sidste der dør...). :)

Bærbar med Photoshop eller minimum Photoshop Elements installeret. Hvis du ikke har en bærbar, kan jeg desværre kun tilbyde at stille én bærbar til rådighed.

Husk kabel til overførsel af billeder, eller kortlæser, hvis din bærbare ikke har indbygget kortlæser. Men om ikke andet har jeg en multikortlæser vi kan lade gå på omgang. :)


PRIS:
For at undervisningen skal være seriøs, vil jeg lave en række prints og uddele til alle.

Prisen for at deltage i arrangementet bliver derfor 50 kroner/deltager.*** PROGRAM: ***

- 13:00: Vi mødes på Nytorv, foran Burger King (hovedindgangen ud til Nytorv). Nogle af os mødes måske allerede inde i selve Burger King, hvor jeg regner med lige at spise en burger inden vi skal mødes. :)

- Gåtur langs havnen i Aalborg, hvor vi alle kan skyde løs på de motiver vi nu måtte ønske. Alle skyder i RAW, eller evt. RAW+JPEG. De der kun skyder i JPG kaster vi i havnen. :)

- Ca. 15:00: Hjem til mig, hvor vi:
=> Overfører billederne til vore computere
=> Grundlæggende/indledende teori. Ikke for tungt, håber jeg :)
=> Kigger på Adobe Camera RAW; vekslen mellem teori og praksis
=> Spørgsmål/svar-runde udelukkende om Adobe Camera RAW
=> Basisundervisning i selve Photoshop. Jeg skal prøve at tage hensyn til folk der har Elements, men udgangspunktet vil blive CS2/CS3.
=> Vi tager et par opgaver; ting som alle skal udføre på deres billeder!
=> Evaluering/fremvisning
=> Lidt "legetid" hvor folk kan lege rundt i Photoshop med de nye ting de har lært

- Ca. 19-20: Vi pakker stille og roligt sammen og:
=> Tager til Skt. Hans bål i Aalborg Zoo! :)
=> http://www.fotostart.dk/forum/viewtopic.php?t=2971
(indgangspris: 50,-)Vi kan enten bestille pizza allesammen og få dem bragt ud, eller vi kan gå et par meter ned til en lokal restaurant der er både billig og god - vi snakker ca. 60 kroner for et måltid, og udvalget er stort. :)


OVERNATNING:

Vi har en gæste-dobbeltseng, samt en sofa hvorpå der også kan ligge 2. Dvs. ialt 4 sengepladser (givet at dem der skal ligge sammen i dobbeltsengen ikke har så meget imod det...).

Vi har ingen ekstra dyner (de blev smidt ud af min mening), desværre - så folk der vil overnatte må lige selv medbringe en sovepose eller lignende.NB!

Folk der tilmelder sig turen her, må meget gerne skrive om de har en bærbar, og i så fald, hvilken version af Photoshop der er installeret på den. Det vil hjælpe mig til at bearbejde undervisningsmaterialet.Tilmeldte brugere: 0 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: Ingen begrænsning)

(Kommer: 0 stk.   //   Måske: 0 stk.)

 

-slettet-
2007-07-04 • 06:20
Forsent jeg så desvære først om kursuet i dag 4-7-2007 Det var trist da jeg syntes jeg får forlidt ud af mit nye canon 400D. er der planer om et nyt kursus m.v.h mugge
jakobdam
2007-07-04 • 14:05
Det kan meget vel være - hvis der er flere der er interesserede. :) Jeg vil helst gerne op på mindst 4 stk. (udover mig selv)...
-slettet-
2007-07-04 • 19:29
Øv har også først set dit "tilbud" i dag, men jeg kunne da godt lokkes med :-D hvis du finder på at lave det en anden gang. Jeg har 1 stk. bærbar med CS2 på. /Kristian
Ferrari
2007-07-04 • 21:48
jeg er nu oz frisk ...kunne ikke sidst pga. polteraben :)
BlackMan
2007-07-06 • 20:18
Jeg har også først set det nu (måske fordi jeg først har købt kamera for 2 dage siden :), så hvis der bliver en anden chance er jeg også meget interesseret.. Hilsen Lars
-slettet-
2007-07-09 • 15:24
ØV - jeg ser det også først nu - så jeg håber du vil stå model til at lave endnu et kursus!!!!! Hilsen Palle
Michael B.N.
2007-07-14 • 17:41
Jeg er lige kommet med her på siden i dag (har opgivet FotoKritik.dk...), og jeg synes, det lyder rigtig spændende. Så kommer der en ny omgang af kurset, er jeg klar med kamera og bærbar.
-slettet-
2007-07-24 • 07:05
Så kom jeg også ind på denne formidable side! M.h.t. til kurser så er jeg helt klar! mvh Frantz
-slettet-
2007-07-26 • 13:18
Er erfaren Photoshop bruger - men aner desværre intet om mulighederne ved raw-fortograferingen. Jeg er helt sikkert også med på et kursus hvis du planlægger nyt.
-slettet-
2007-07-28 • 01:13
Nu må der da være 4 som vil med :-)
-slettet-
2007-07-28 • 08:06
En til der også lige har set tilbudet. Jeg kører - hvis der ikke er andet i kalenderen - gerne fra Fyn til Ålborg for et godt kursus. Så hvis du lavet et til hører jeg meget gerne fra dig. MVH Sv-AaTilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger

Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     177 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION