FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Aftentur til Skandinavisk Dyrepark

Af Nalle
Dato: 13/01

Landsdel: Østjylland
By: Kolind
Postnr.:


I Fotoklubben ISO8000 i Århus, har vi forsøgt at arrangere en fototur næste lørdag til Skandinavisk Dyrpark. Desværre er vi pt. for få tilmeldte fra klubben, til at turen kan gennemføres som en aftentur, så derfor vil vi give jer muligheden. For at turen kan blive til noget, skal vi være 30, indtil videre er vi ca. 10 fra klubben, så vi mangler yderligere 20 deltagere. Læg mærke til, at tilmeldingsfristen allerede er på tirsdag og turen er næste lørdag.


Turen vil foregå efter parkens lukketid omkring kl. 17 og indtil solen næsten er gået ned. Prisen for turen er 130kr pr. person og vi skal være ved indgangen inden lukketid kl. 17, men vi må også godt komme tidligere.

Hvis ikke der er 30 samlet inden tirsdag, så vil turen blev aflyst som en aftentur og istedet afholdt i parkens normale åbningstid.


Se en længere beskrivelse her
http://ryvejen.dk/iso8000/index.php?view=details&id=28%3Afototur-aftentur-i-skandinavisk-dyrepark-mere-info-folge&option=com_eventlist&Itemid=4Tilmeldte brugere: 2 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: Ingen begrænsning)

(Kommer: 2 stk.   //   Måske: 0 stk.)

-slettet- (kommer)
Nalle (kommer)
 

Nalle
2009-06-07 • 21:37
Jeg håber folk er opmærksom på, at det er tilmelding med kort varsel, og hvis ikke mindste antal tilmeldt på 30 er opfyldt, så bliver turen ændret :)Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     109 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION