FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Arrangement er AFLYST - "model workshop 3" på fregatten Jylland

Af Frank_fra_h
Dato: 03/10

Landsdel: Jylland
By: ebeltoft
Postnr.:


19. September

Turen er aflyst da vi ikke fik tilmeldinger nok til at kunne betale for lejen, så der kommer nok ikke så meget at denne slags i jydeland fremover :-( - desværre, men nu har vi da prøvet-
Som en opfølgning på det gode arrangement på Kongelundsfortet, så er vi klar med en model/fotograf workshop i Jylland.
Workshoppen finder sted på Fregatten Jylland i Ebeltoft lørdag den 3. oktober kl. 15,30 – 19.00.
Det er desværre ikke helt gratis at låne fregatten efter lukketid, så der vil denne gang være et deltagergebyr for fotografer, dog så rimeligt at alle skulle kunne deltage.
Deltagergebyret er på kr. 200,00 for fotografe - modeller deltager gratis.
Betaling er forud. Tilmeldingen er bindende og foregår efter først til mølle princippet.
Gebyret vil gå til ”lån” af Fregatten, præmier og et evt. overskud går til Fregatten Jyllands Fond.
Derudover er det et TFP arrangement.

Det vil ikke være tilladt at fotografere modeller i utækkelig påklædning; retningslinierne fra Fregatten Jyllands Arrangementskontor lyder som følger:

Regler for påklædning:
Påklædningen må ikke afvige fra hvad der kan forventes at besøgende gæster ombord på Fregatten Jylland har på. Dvs. almindelig sobert beklædning. Der accepteres ikke fotografering af personer med eks. badetøj eller mindre.
Omklædning kan foretages på skibet.

Vi er desværre nødsaget til at sætte en deltagerbegrænsning på 25 fotografer og et (forhåbentlig) lignende antal modeller.
Kan du medbringe en bærbar PC, og måske til og med en printer for printning af billede til konkurrencen vil det være rigtig godt. Her må vi evt. hjælpe hverandre.

Tilmelding:

Fotografer: Send en mail til mig med dit navn, som jeg bekræfter, hvorefter du straks indbetaler kr. 200,00 til følgende konto: 5038 1280291.
Husk at skrive dit navn ved overførslen. Du vil få en mail med en bekræftelse, når beløbet er indgået på kontoen.

Modeller: Samme fremgangsmåde som foroven! Dog intet deltagergebyr!
Se også: http://www.fregatten-jylland.dk/


Evt helt nye fotografer mht til modelfoto, kan skrive det i deres tilmelding og så sørgre jeg for i får ldit "intro" materiale, så i kan være lidt forberedte hjemmefra og der er naturligvis masser af hjælp til Jer hvis i ønsker det på fregatten. Både fra os arrangører og de mere øvede modelfotografer som sikkert også dukker op.

Jeg har ikke noget materiale til nye modeller, men der mindst lige så meget hjælp til Jer på Fregatten

Turen er primært oprettet via gruppe på FB, så tilmelding via gruppen skal gøres udover mailen.
http://www.facebook.com/event.php?eid=132037957470Tilmeldte brugere: 1 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: 25 stk.)

(Kommer: 1 stk.   //   Måske: 0 stk.)

-slettet- (kommer)
 

-slettet-
2009-09-17 • 10:24
BUMP Vil lige gøre opmærksom på denne tur, deadline for tilmelding er idag
-slettet-
2009-09-21 • 17:11
Der står da den 27/9 som sidste frist
-slettet-
2009-09-22 • 18:02
Tror nu godt man kan lave den slags i Jyll., men måske lige lidt bedre varsel. Jeg var selv dukket op med sikkehed, hvis ikke jeg allerede havde en booking i kalenderen.. Godt og interessant initiativ som jeg håber kommer op at stå en anden gang. Vh. Jesper Sørensen www.jsfoto.dk
Frank_fra_hvidovre
2009-09-22 • 20:16
Der var for få der havde tilmeldt sig til at vi turde leje fregatten. Det var med lidt for kort varsel turen blev "slået op" her, jeg tvivler på vi prøver igen i jylland, men man skal aldrig sige aldrig. Og skulle andre have lyst til at tage "initiv" til noget i jylland, så hjælper vi da gerne. Den næste workshop på sjælland er "planlagt", men vi infomere primært på FB og f.eks. vil phosee slet ikke have vi slår turene op der, da ture "annonceret" hos dem kræver at tilmelding er hos dem - det er ikke altid nemt at forstå hvad folk tænker. PS Det er ikke mig der står for den aflyste workshop, så jeg er kun "budbringer" denne gang.Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     113 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION