FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Få pladser: Tranedans ved Hornborgasjöen

Af -slettet-
Dato: 09/04

Landsdel: Sverige
By: Hornborgasjöen
Postnr.:


Tusindvis af traner raster hvert år ved Hornborgasjöen på deres træk fra vinterkvartererne til ynglepladserne i det nordlige Skandinavien.

Fugleognatur.dk og naturfotograferne fra Hilmer & Koch giver dig nu mulighed for at komme helt tæt på dette fantastiske skue, når vi inviterer til en unik natur- og fotooplevelse ved Hornborgasjöen i foråret 2010.

Vi har lejet alle seks skjul langs søen på det allerbedste tidspunkt, så du vil komme helt tæt på tranerne, når de indleder kurmageriet. Hver deltager får således mulighed for at tilbringe en hel dag fra solopgang til solnedgang i et skjul midt blandt dansende traner.

To personer deler er skjul, så det bliver lidt trangt, men hvad betyder det, når man har kameraet for øjet, og den nærmeste trane er under to meter fra skjulet!

Den dag man ikke er i skjul fotograferes tranerne fra området omkring Trandansen, som ligger perfekt, når der skal laves billeder af flyvende traner.

Turen ledes af Morten og Søren fra Hilmer & Koch Naturfotografi, der er blandt landets førende naturfotografer. De kender området og vil stå til rådighed med råd og vejledning under hele turen, så du er sikret optimale muligheder for gode foto- og naturoplevelser.

Se http://www.fugleognatur.dk/forum/show_message.asp?MessageID=363804&ForumID=32 for program, tilmelding, pris, m.v.

Med venlig hilsen
OleTilmeldte brugere: 0 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: 24 stk.)

(Kommer: 0 stk.   //   Måske: 0 stk.)

 

-slettet-
2010-01-18 • 11:31
Er det en tur du arrangerer, Ole og hvad koster den?
-slettet-
2010-01-18 • 21:09
Hej Poul. Prisen for turen er kr. 3.450,- og inkluderer leje af skjul i en hel dag, undervisning, tre overnatninger på vandrerhjem og fuld forplejning f.o.m. fredag aften t.o.m. mandag morgen, dog eks. drikkevarer. Se http://www.fugleognatur.dk/forum/show_message.asp?MessageID=363804&ForumID=32 for yderligere oplysninger. Hilsner Ole
-slettet-
2010-03-06 • 23:12
I opslaget på Fugleognatur.dk tilbydes nu kørelejlighed fra Århus, Ålborg og Sjælland. Hilsner Ole
-slettet-
2010-03-16 • 08:45
De første traner er endnu ikke ankommet til Hornborgasjöen. Normalt ligger ankomsten i begyndelsen af marts, men den kolde vinter har i år forsinket trækket. Tranerne er dog på vej og befinder sig nu i Frankrig og Sydtyskland, så de vil være på plads, når fotograferne er i skjulene om små fire uger. Man kan følge med i tranernes ankomst her: http://www.lansstyrelsen.se/vastragotaland/Projektwebbar/Hornborga/ Der er fortsat plads på turen. Hilsner Ole
-slettet-
2010-03-30 • 20:38
Der er nu tre pladser tilbage. Hilsner Ole
-slettet-
2010-04-05 • 13:33
Hvor mange pladser er der tilbage?Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     114 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION