FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Modelfotograferne afholder workshop

Af Frank_fra_h
Dato: 23/05

Landsdel: Kongelunden
By: Kongelunden
Postnr.:


Da jeg har modtaget en del afbud til workshop i morgen -så er her muligheder for 3 fotografer til at deltage. Om man er øvet eller bare har lyst til at prøve det er lige meget, der er heller ingen krav til at man har 25 lamper og det dyreste kamera.
Oprindelig inbydelse fra vores gruppe på FB:

Så er det tid igen, vi laver næste workshop d. 23 maj på kongelundsfortet, en gentagelse fra sidste år og er der foto osv under tidligere begivenheder.

I et forsøg på at gøre det hele lidt bedre er det et par nye ting denne gang.

1) Begrænsning af deltagere, vi satser på ca 34 fotografer og 17 modeller, kommer der flere modeller kan vi nok tage flere fotograferne med.

2) Tilmelding foregår pr mail - man sender en mail til kongelunden2010@visler.net - og så bliver man til meldt efter først til mølle.... Skriv dit navn, adr og tlf nummer og om du er model eller fotograf. Skriv også vist du evt kan have folk med i din bil eller mangler køre lejlighed, så vil jeg videre sende e-maill adresser så folk kan arrangere fælles transport.

3) Vi starter med intro, så "øvede" starter ca 11:30. Intro bliver kort og ment som en hjælp til alle og lidt "nursing" af modellerne.

4) For at få lidt flere modeller med og gøre det lidt nemmere for disse af pakke tøj osv, har vi lavet 3 temaer som man kan vælge at gøre brugt af. De 3 tema er

- Pin up

- Sort/hvid - dvs sige en udfordring til især fotograferne med tøj osv i sort/hvid, så man f.eks. kan øve sig til bryllups foto.

- Glamour

Vi er godt klar over at disse tema ikke er de mest oplagte på et gl fort, men derved mere udfordrende.

5) Mette Malmgaard er stylist og med til bl.a. modelintro, hun kan naturligvis kun nå at hjælpe nogle, så håber folk kan være glade for det og ikke kede af de ikke lige var dem der fik denne hjælp denne gang. Andre stylister er naturligvis velkomne :-)CA Tidsplan

10 Intro - vi deler op i modeller og fotografer og laver kort intro og et kort demo shoot

11:30 En kort velkomst og opstart. Vi deler op som på de tidligere workshops så erfarne og ”nye” fotografer sættes sammen og arbejder med en model i ca 1 timer, hvor efter vi bytter rundt. Tema: Glamour

13:30 vi bytter rundt og tema er PinUp

14:45 Vi bytter igen og tema er sort/hvid

16:00 Vi har fyldt mem kort med fede foto og kiksede og stopper for idag, folk er naturligvis velkomne til at forsætte da lyset jo bliver bedre og bedre de næste timer ;-)
h

Søren, Lars, Mette, Stineaja, Ken og FrankTilmeldte brugere: 0 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: 3 stk.)

(Kommer: 0 stk.   //   Måske: 0 stk.)

 
Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     125 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION