FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Photomeetup Copenhagen

Af -slettet-
Dato: 06/11

Landsdel: Sjælland
By: København
Postnr.:


På vegne af Fotograf Michael Bang slår jeg hermed denne tur op

Der er ikke meget der slår at spendere en dag sammen med en masse fotokollegaer, hvor vi render rundt og nørder med lys og sammenligner udstyr og ikke mindst får skudt en masse billeder. Det er desværre bare alt for sjældent at man får det gjort – af flere årsager. Men nu vil jeg gøre mit til at det sker. :)

Jeg har derfor besluttet mig for at arrangere en dag hvor alle der har lyst kan møde op, og hvor vi så bruger en hel dag p...å at fyre løs og udveksle idéer og måder at gøre tingene på. Eventen hedder præcis hvad den er: PHOTOMEETUP COPENHAGEN

Her er altså ikke tale om en af mine workshops. Men hvad er forskellen så? Forskellen er, at normalt får jeg aldrig skudt nogle billeder selv på mine workshops, da jeg jo underviser, og hjælper undervejs. På et meet up er jeg deltager på lige fod med alle andre, og står altså ikke selv for gennemgang af udstyr, lyssætning m.m. Det bliver bare en dag hvor vi mødes og har det sjovt, og hvis man lærer noget er det fint, men hvis ikke har man stadig haft en super dag. Og så er det i øvrigt ganske gratis at deltage på PHOTOMEETUP COPENHAGEN, netop fordi du ikke er garanteret andet end at møde dine kollegaer og med stor sandsynlighed få en sjov dag med masser af fede billeder i kassen. :)

Jeg stiller heller ikke mine sædvanlige erfarne modeller til rådighed, ligesom jeg heller ikke slæber alt mit udstyr med. Det er op til den enkelte at tage det med man ønsker at benytte sig af. :) Men selvom det ikke er en decideret workshop, så er jeg SIKKER på, at alle vil få rigtig meget ud af sådan en dag. Selv glæder jeg mig i hvert fald helt vildt til at møde jer allesammen! :)

Det praktiske:

Hvem? Fotografer og modeller (eller folk der gerne vil prøve at være model) er velkomne til at deltage. Send gerne invitationen videre til dine venner, familie, kollegaer osv. hvis de hører til i en af de to kategorier.

Dato: Lørdag d. 6. november.

Tidspunkt: Kl. 12 – 17.

Sted: Location bliver et sted i Kbh. Jeg vil bestræbe mig på at finde en location der både er stor og hvor vi kan skyde indenfor, da det nok er blevet lidt småkoldt når vi når så langt. Forslag er mere end velkomne! Endelig location bliver meldt ud senest en uge før meetup.

Pris: GRATIS

Håber at se rigtig mange til denne lille begivenhed. :)

Tjek evt. http://www.michaelbang.com/blog for yderligere info. :)

eller facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=147226998651335Tilmeldte brugere: 16 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: Ingen begrænsning)

(Kommer: 11 stk.   //   Måske: 5 stk.)

-slettet- (måske)
-slettet- (kommer)
-slettet- (kommer)
-slettet- (måske)
-slettet- (måske)
-slettet- (måske)
_WHAT_ (kommer)
Gaarde (kommer)
-slettet- (kommer)
Sille P (måske)
  -slettet- (kommer)
-slettet- (kommer)
-slettet- (kommer)
-slettet- (kommer)
-slettet- (kommer)
hkepler (kommer)
 

-slettet-
2010-09-16 • 10:05
Det lyder som en fin ide. Som det ser ud nu deltager jeg
TuteLU
2010-09-20 • 10:09
Det lyder som en super ide, jeg er ny på området og vil derfor gerne deltage :)
NygaardRanders
2010-10-03 • 09:34
En skam der er lidt langt til KBH, godt initiativ ellers :)
-slettet-
2010-10-06 • 20:04
Kom til at tænke på at to total nybegyndere også er velkomne. Vi vil super gerne lærer en masse tips osv. men vi skal jo heller ikke være til besvær for jer andre.
-slettet-
2010-10-18 • 19:33
Lyder interessant! Hvis jeg er i byen den dag, så er jeg på - men er ikke helt sikker endnu :/
Sille P
2010-10-22 • 21:03
Jeg kunne godt tænke mig at tage med - evt med en veninde. Men er ikke så vant til "by billeder" m.v. :) men om ik andet kan man vel holde sig lidt i baggrunden og lære fra de mere garvede? :)
Sille P
2010-10-22 • 21:06
-Glemte lige, skriver du evt info her når vi nærmer os?
Krøll
2010-10-31 • 20:53
Hejsa.. Jeg og en kammerat regner også med at deltage i dette storslåede arrangement.. :D Ser frem til en hyggelig og lærerig dag..
Gaarde
2010-11-03 • 12:37
Ved vi noget mere - Mødested? Nu er det jo snart lige op over...
www.HJ-foto.dk
2010-11-04 • 19:58
Jeg kommer ikke selv da jeg bor i det mørke Jylland, men info om mødested osv. kan ses her: http://www.facebook.com/event.php?eid=147226998651335 God fornøjelse... :-)Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger

Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     102 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION