FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Fotografer en kernebider

Af Anders Niel
Dato: 31/06

Landsdel: Nordjylland
By: Farsø
Postnr.: 9640


Kernebideren er en af de fugle der lever et skjult liv i trætoppens krone og som man derfor sjældent ser. Jeg har (mindst) 4 kernebidere, der fast besøger min foderopstilling flere gange om dagen, og nu kan du få mulighed for også at fotografere dem, da jeg afholder fotokurser med særligt fokus på at fotografere kernebideren.

Der vil som udgangspunkt kun være en enkelt deltager på kurset ad gangen, så det bliver muligt at få størst muligt udbytte. Hvis der er nogen, der ønsker at komme flere på en gang, kan vi dog også finde ud af det.

Der vil være mulighed for at vælge mellem et kursus af 5 eller 10 timers varighed og jeg vil gennemgå de basale fototeknikker, der er vigtige at have styr på, når man fotograferer fugle. Herunder vil der være særligt fokus på eksponering, komposition, skarphedsteknikker og ikke mindst, hvordan du får fuglen til at sidde, som du gerne vil have det. På kurset der varer 10 timer, vil der midt på dagen være en gennemgang af grundlæggende billedredigering (RAW-konvertering, justering af kontrast, støjreduktion og skarphed), med udgangspunkt i de billeder der er taget tidligere på dagen.

Da der er tale om eneundervisning, vil kursets indhold kunne varieres en hel del efter den enkeltes ønsker.

Ud over kernebideren, vil du med stor sandsynlighed få billeder af dompap, grønirisk, skovspurv, musvit, sumpmejse, blåmejse og spætmejse. Med lidt held kan det også være, at den store flagspætte fasanen og skovskaden kigger forbi.

Kurset henvender sig til begynderen eller den let øvede fotograf – du behøver ikke at have fotograferet fugle før. Mangler du det rette udstyr til at fotografere fugle (tele og tripod) kan vi sagtens finde en løsning. Jeg anbefaler, at der benyttes en tele med en brændvidde på mindst 300mm samt stativ (tripod).

5 timers kursus koster 1000 kr.
10 timers kursus koster 1500 kr.

Kurset afholdes i Farsø (9640) i Vesthimmerland.

Da der er tale om individuelle kurser vil vi aftale dato og tidspunkt indbyrdes. Ønsker du blot at fotografere fra skjulet, uden der er tale om et kursus, kan vi også finde ud af det. Jeg kan kontaktes på andersnielsen1@gmail.com eller via fotostarts beskedsystem.

Kernebiderne har været utroligt aktive de sidste 3-4 uger, og aktiviteten har været jævnt stigende siden vinter. Som altid kan naturen være uforudsigelig, og jeg vil derfor anbefale at du tager kontakt til mig hurtigst muligt, hvis du vil være så godt som sikker på at få kernebideren på kortet.Tilmeldte brugere: 0 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: Ingen begrænsning)

(Kommer: 0 stk.   //   Måske: 0 stk.)

 
Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger

Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     225 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION