FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Foredrag med Casper Tybjerg

Af -slettet-
Dato: 10/11

Landsdel: Vestsjælland
By: Slagelse
Postnr.: 4200


Kom og mød manden bag Fotobogen!

Slagelse Fotoklub invitere til foredrag med Casper Tybjerg, som er en af Danmarks dygtigste fotografer og formidlere af fotografisk viden, forfatter til flere fotobøger og Nikon ambassadør.

Casper Tybjerg kommer og fortæller om, hvordan han kom i gang med at fotografere. Foredraget fokuserer på udfordringerne ved at arbejde som professionel fotograf rundt omkring i verden. Casper vil fortælle om, hvordan han vælger sine motiver og om hvordan han opnår sine billeder. Han fortæller desuden om, hvordan han har optimeret sin arbejdsgang med moderne kameraudstyr.

Casper blev allerede som 24-årig kåret som Danmarks bedste naturfotograf af Canon, WWF og Jyllands-Posten og har siden ved flere lejligheder fået at vide, at han har et naturtalent for at fotografere. Han er ikke naturfotograf, ikke reklamefotograf, ikke pressefotograf, ikke undervandsfotograf, men en kombination af dem alle. I 2006 blev han valgt som Nikons ambassadør i Danmark.

Casper skriver selv levende tekster som altid matcher hans fotos. Han har siden barnsben haft en stærk passion for udendørsliv og natur, og han har rejst jorden rundt flere gange for at samle fotos og oplevelser til sine talrige artikler og bøger.

Casper levere fotos og artikler til dagspressen, danske og internationale magasiner, forlag, ministerier, offentlige organisationer og private kunder.

Arrangementet er åbent for alle interesseret og afholdes:
TID: Torsdag d. 10. november 2011 kl. 19:00
STED: ADVODAN, Ndr. Ringgade 70 C, 4200 Slagelse
PRIS: 150 kr.
ARRANGØR: Slagelse Fotoklub
VARRIGHED: 2 x 45 min.
TILMELDING: Tilmelding og betaling foregår via www.slagelsefotoklub.dk

(ingen tilmelding via denne tråd)Tilmeldte brugere: 1 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: 100 stk.)

(Kommer: 1 stk.   //   Måske: 0 stk.)

-slettet- (kommer)
 

-slettet-
2011-08-25 • 19:21
jeg kommer helt sikkert
-slettet-
2011-08-30 • 08:09
Vi har desværre et mindre nedbrud på vores hjemmeside. Vi arbejder på højtryk for at få siden op og køre igen. Det betyder desværre at man i mellemtiden ikke kan komme ind og udfylde den elektroniske tilmeldingsformular lige pt. Så alle der er interesseret i billetter (og som ikke har bestilt) bedes skrive til klubben på vores e-mail, med det antal billetter de ønsker. info@slagelsefotoklub.dk
-slettet-
2011-08-30 • 17:56
Rettelse - der skal mailes til mig privat på - rasmus.engsvang@gmail.com
-slettet-
2011-09-06 • 15:41
Så har vi en midlertidig hjemmeside oppe at køre - herfra kan der foretages tilmeldinger til foredraget.Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger

Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     261 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION