FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

19 fotoklubber udstiller på Rødovre Bibliotek

Af -slettet-
Dato: 12/10

Landsdel: Sjælland
By: Rødovre
Postnr.: 2610


Det er noget af et særsyn at se 19 fotoklubber samlet ved en fælles udstilling, men det er lige nøjagtig, hvad der sker, når der onsdag den 12. oktober er fernisering på en fotoudstilling på Rødovre Bibliotek. Her kan man se i alt 260 fotografier.


Med en ny stor fotoudstilling viser en række af Region Nord Fotos medlemsklubber udvalgte billeder fra en række af deres medlemmer.

I februar 2010 stod Lejre Fotoklub bag den første fælles udstilling af denne art på Rødovre Bibliotek. Den aktuelle udstilling er baseret på samme tankegang - dog deltager i alt 19 klubber denne gang. I alt udstilles der 260 fotografier. Baggrunden for såvel den første udstilling og den aktuelle er, at det ikke er nemt at etablere en fælles udstilling i Københavnsområdet.

- Vi er taknemmelige for at Rødovre Bibliotek og Rødovre Kommune giver os muligheden igen, siger Palle Bruselius, næstformand for Lejre Fotoklub.

Udstillingen sidste år blev en stor publikumsmagnet, og arrangørerne håber at kunne gentage kunststykket med den nye udstilling.

Igen i år åbnes udstillingen officielt af Jan Kongebro, viceborgmester og skoleleder ved AOF Rødovre.

Med 260 fotografier er der nærmest garanti for, at man kommer rundt i fotografiets verden både indholdsmæssigt og stilistisk.

- Fotografiet er ikke altid blevet betragtet som en kunstart. Vi mener, at fotografi, når det er mest fortællende og berigende, er kunst. Samtidig er det ikke al fotografi, der er kunst, men derfor kan det alligevel sagtens være umagen værd at se på og at beskæftige sig med. Hvad der er kunst, og hvad der ”blot” er fotografi på denne udstilling, vil vi overlade til den enkelte beskuer at afgøre, siger Palle Bruselius.

De enkelte medlemsklubber i Region Nord Foto har hvert deres udgangspunkt og formål. Det er med til at skabe bredden i sammenslutningen. I alt 28 klubber er medlem af Region Nord Foto.

- Får nogen lyst til at melde sig ind i en fotoklub efter at have set udstillingen, er det blot om at kontakte en af klubberne. Der ligger med garanti en klub ikke så langt fra, hvor man bor, slutter Palle.
Billederne vises klubvis. Følgende klubber udstiller:

Lejre Fotoklub, Glostrup Fotoklub, Valby Fotoklub, Damgårdshave Fotogruppe, Frederiksund Fotoklub, Jernbanernes Fotoklub, Prisme 82, Ølstykke Fotoklub, Fotoklubben Kronborg, Downstairs fotografiske Klub, Albertslund Fotoklub, KFAK Fotoklub, Torstorp Fotoklub, Fotoakrobaterne, Herlev Fotoklub, Fotoklubben Negativ Roskilde, Halsnæs Fotoklub, Fotoklub 2635 og CCS Foto Gruppen.
Udstillingen varer fra den 12. oktober til den 2. november. Det er dog lukket den 13. oktober. Udstillingen kan ses i bibliotekets åbnings tid:

Mandag-torsdag: 10.00-19.00, fredag 10.00-17.00 og lørdag 10.00-14.00.Tilmeldte brugere: 2 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: Ingen begrænsning)

(Kommer: 2 stk.   //   Måske: 0 stk.)

-slettet- (kommer)
janvr (kommer)
 

-slettet-
2011-10-12 • 01:12
Kigger nok forbi. Kunne være sjovt at møde et par stykker fra FS.Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger

Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     244 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION