FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Copenhagen photoshoot

Af -slettet-
Dato: 28/04

Landsdel: Sjælland
By: København
Postnr.: 1550


Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne særlige workshop med Gary Friedman. Eftersom det var så stor en succes, sidst Gary Friedman besøgte København, har vi fået mulighed for at udbygge programmet med denne forlængelse af de to klassiske workshops. På de to workshops er der ikke så meget plads til praktiske opgaver, så nu tager Gary Friedman os med på en tur i det københavnske bybillede, hvor vi kommer til at arbejde med forskellige aspekter af fotografering.

Dagens program starter i Ørestaden, hvor der er masser af spændende moderne arkitektur, åbne områder, mennesker og masser af aktivitet. Senere rykker vi ind i det centrale København, hvor vi arbejder med de muligheder de gamle bydele byder på; hvor mennesker hænger ud på små caféer og hvor man kan finde de store motiver i det små.

Der vil være et alternativt program, hvis vejret er af så ekstrem karakter, at det ikke er muligt at fotografere udendørs.
Denne workshop er begrænset til 30 deltagere og prisen inkluderer deltagelse i Brush Up kurset (hold 22828), transport undervejs samt frokost og forfriskninger.

Tilmeld dig her:
http://www.lofskolen.dk/kurser/dofo/kreative-fag/sub/fotoskolen/hold/22831Tilmeldte brugere: 1 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: 30 stk.)

(Kommer: 1 stk.   //   Måske: 0 stk.)

-slettet- (kommer)
 
Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     202 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION