FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Aflyst, få tilmeldte - Fototur i KBH

Af fotofælde
Dato: 19/07

Landsdel: København
By: Vesterport St.
Postnr.:


Hej Alle


Er der andre der keder sig lidt og bare har det varmt?


Jeg er forholdsvis ny med DLSR kamera, har haft mit i ca 3-4 år. Jeg har meget godt styr på at betjene mit kamera- også manuelt.


Jeg arbejder pt mest udendørs (også indendørs, bare mest udendørs). Jeg har endnu ikke købt en blitz, så dette mestrer jeg naturligvis ikke endnu.Jeg synes det ville være skønt at komme på en fototur, hvor vi har en opgave eller et tema. Vi kan så evt spise en pizza bagefter ;o) Og sammen kigge dagens resultater igennem. Egentligt skyldes initiativet til turen, at jeg i en periode har brugt en del ressourser på at blive bedre til at redigere mine billeder, og nu er jeg ligesom blødt helt tør for inspiration ;o/Jeg foreslår altså et uformelt foto-meet-up, evt med pizza til slut, et tema kunne være f.eks. "Linier", "Pang!", "Øjne" ect ect.... I er velkomne til at komme med forslag, og der er jo ikke nogen, der siger at vi skal kaste os over samme tema, eller have et overhovedet :o)
Hilsen Eva


 


Vi mødes ved Vesterport, kl 14.00 Lørdag d19/7 Tager billeder et par timer, og spiser pizza bagefter... Det er ligesom planen :o)
Tilmeldte brugere: 1 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: 10 stk.)

(Kommer: 1 stk.   //   Måske: 0 stk.)

Shorty (kommer)
 
Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger

Gentry.dk


    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     248 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION