FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Den gode start

Af John Nyberg
Dato: 22/02

Landsdel: Sjælland
By: Valby
Postnr.: 2500


Den gode start


Fotografering er i dag mere populært end nogensinde før. Vi har de tekniske muligheder for at tage billeder som professionelle. Alligevel er en del begyndere ikke helt tilfredse med resultaterne. Der er røde øjne fra flash, flade farver i landskabets og både sol og himmel er bare hvidt i hvidt. Der er plads til forbedringer.


På kurset ”Den gode start” får du grundig indføring i alle de vigtige begreber, og du får den på et niveau, som er til at forstå. Vi taler om brændvidde, blændetal, ISO og lukkertid. Vi taler om udstyr: Kamera, flash, stativ, objektiver osv. Og du får undervejs en række opgaver, så du får tingene ind under huden ved at gøre det selv.


Sammen vil vi se på portrætter, landskabsbilleder, billeder af arkitektur, makrobilleder mm. og vi kommer også ind på lettere efterbehandling af billederne i computeren.


Du bliver ikke mesterfotograf på to dage, men du får styr på de grundlæggende funktioner og en masse gode råd at komme videre med.


 


Kurset


Kurset afholdes over to søndage. Første søndag handler om kameraet og objektiverne og anden søndag handler om komposition, flash og efterbehandling. Formen veksler imellem oplæg og praktiske øvelser. Du skal derfor have både kamera og computer med. Det spiller ingen rolle om du fotograferer med et kompaktkamera eller et DSLR. Det vigtige er, at du har lyst til at lære og blive bedre.


 


Første søndag


Kamera, objektiv og teknik: ISO, blænde, brændvidde, lukkertid, hvidbalance, auto, A, S, P, scener og mere. Der er oplæg og en time med praktiske opgaver.
Anden søndag


Komposition, flash og efterbehandling: Det gyldne snit, diagonaler, baggrund, flash, hvidbalance, Facebook, crop, resize, skarphed osv. Igen vil der være oplæg og der vil være praktiske øvelser


 


Det praktiske


Tid: Søndag den 22- februar og søndag den 8. marts. 


Pris: Det koster kr. 800.– for begge søndage (kl. 10:00 til kl. 15:00). Tilmelding med mail til john@hdrfoto.dk. Så modtager du en mail med besked om betaling osv.


Mad & drikke: Du får kaffe/te og lidt kager—derudover sørger du selv for mad & drikke.


Deltagere: For at sikre, at der er tid til spørgsmål og til at hjælpe hver enkelt, vil der være maks. tolv personer på kurset.


Husk: Medbring kamera, ekstra objektiver, hvis du har, og din computer.


Sted: Kurserne afholdes på:


Thyregodsvej 1, kælderen; 2500 Valby


Det er tæt på Valbystation. Der er parkeringsmuligheder i området, men det er tit svært at finde ledige pladser. Nu er du advaret. 
Tilmeldte brugere: 0 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: 12 stk.)

(Kommer: 0 stk.   //   Måske: 0 stk.)

 
Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     273 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION