FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Botanisk Have, kbh

Af John Nyberg
Dato: 25/01

Landsdel: Sjælland
By: København
Postnr.:


AFLØSER FOR MIT FEJLOPSLAG:


Så er Palmehuset i Botanisk Have atter åbent! Beplantningen er i skrivende stund ikke helt færdig, men der knokles på det. 


"Det skal fejres", som vi hørte tit og meget i slutningen af december i TVreklamer, men det skal det jo. Altså fejres. Derfor (min) første tur til Botanisk Have i 2015 - der kommer helt sikkert flere. 


Botanisk Have er jo et sandt Eldorado af planter og motiver. Mest med makroobjektiver, nuvel, men der kan også fanges super flotte billeder med andre objektiver. Udstyrmæssigt kan det dog godt betale sig at huske objektiver, der kan fokusere på kort afstand - og eventuelt mellemringe eller lign. for at kunne komme rigtig tæt på. 


Det er tilladt at have stativ med - og det har jeg. det er tilladt at have rygsæk på, det har jeg også. Det er tilladt at have lys med selv (flash), det har jeg også - selvom det nok ikke skal bruges hele tiden. 


Et godt råd er at have lag-på-lag tøj. Der er rigtig varmt i Palmehuset og nogle af de andre steder, så det er dejligt at kunne smide en trøje eller en jakke, så man ikke smelter væk. 


Hvis vejret er med os, og vi gider, så er der også åbnet i parken - måske en lille rundtur der og derefter på en café til en kop kaffe....?


Jeg vil stå ved indgangen til Palmehuset ved hovedindgangen (ikke ud til parken) kl. 11:00. Så er der et par timer til kaktushuset åbens (kl. 13:00). Der åbnes for orkider kl. 14:00. 


Skal du med? 
Tilmeldte brugere: 3 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: Ingen begrænsning)

(Kommer: 0 stk.   //   Måske: 3 stk.)

  Lars Holte (måske)
Henrik9 (måske)
Endeavour (måske)
 

John Nyberg
2015-01-24 • 09:40

JA HURRA - så har jeg lagt mig med en influ-lignende møgirriterende tingest med mavebesvær og hosten. Jeg kommer ikke i morgen. Damn. Det er bare så meget mit tab - og jeg opretter en tur igen, når jeg er på højkant. 

Henrik9
2015-01-25 • 09:24

Øv Øv! God bedring! 

Kommer i andre??? kan ikke få link til telefonnr. til at virke??

Lars Holte
2015-01-25 • 09:35

Tager en tur i det fri - kommer ikke i dag
Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     247 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION