FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Botanisk Have, kbh

Af John Nyberg
Dato: 03/05

Landsdel: Sjælland
By: København
Postnr.:


Botanisk Have er jo et sandt eldorado af planter og motiver. Mest med makroobjektiver, nuvel, men der kan også fanges super flotte billeder med andre objektiver. Udstyrmæssigt kan det dog godt betale sig at huske objektiver, der kan fokusere på kort afstand - og eventuelt mellemringe eller lign. for at kunne komme rigtig tæt på. 


Det er tilladt at have stativ med - og det har jeg. det er tilladt at have rygsæk på, det har jeg også. Det er tilladt at have lys med selv (flash), det har jeg også - selvom det nok ikke skal bruges hele tiden. 


Et godt råd er at have lag-på-lag tøj. Der er rigtig varmt i Palmehuset og nogle af de andre steder, så det er dejligt at kunne smide en trøje eller en jakke, så man ikke smelter væk. 


Vejret skulle være med os, og hvis vi gider, så er der også åbnet i parken - måske en lille rundtur der og derefter på en café til en kop kaffe....?


Jeg vil stå ved indgangen til Palmehuset ved hovedindgangen (ikke ud til parken) kl. 11:30. Så er der halvanden time til kaktushuset åbens (kl. 13:00). Der åbnes for orkider kl. 14:00. 


 


Skal du med? 
Tilmeldte brugere: 1 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: Ingen begrænsning)

(Kommer: 1 stk.   //   Måske: 0 stk.)

Shorty (kommer)
 

John Nyberg
2015-05-02 • 17:20

Uforudsete hændelser gør, at jeg IKKE selv kan deltage i morgen ..... 
Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     212 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION