FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Danish Air Show 2008

Af -slettet-
Dato: 08/06

Landsdel: Karup
By: Karup
Postnr.: 7440


Vil blot infomere om dette-
Det er søndag for alle men læs nærmere eller tjek http://forsvaret.dk/FLV-Aabenthus/Danish+Air+Show+2008/

Forløb

Fredag ankommer opvisningsholdene samt flyene til static display.

Lørdag kl. 0800 åbnes dørene for spotter arrangementet. Her vil det være muligt at tage billeder af flyene, uden at der er mange gæster "i vejen". Spotter arrangementet er blevet en succes og der afsættes en større planlægning for at tilgodese professionelle og amatørfotografer og andre med passion for fly.
I løbet af dagen er der planlagt træningsflyvning med nogle af opvisningsholdene.

Søndag åbnes portene til flyvestationen kl. 0800. Civile fly ankommer i perioden kl. 0730 og 0900. Der vil være lette aktiviteter fra kl. 0900, med bl.a. modelfly og veteranfly før det officielle flyveprogram starter.

Flyveprogrammet er stadig under udfærdigelse, men kl. 1000 starter opvisningen med faldskærmsudspring fra en af Flyvevåbnets EH101 helikoptere. Derefter kontinuerlige flyveaktiviteter i 6 timer.

Udstillingsområdet byder på mange spændende ting. Der vil være udstilling fra de store firmaer fra Dansk Industri det danske forsvar samarbejder med. Joint Strike Fighteren og Gripen vil hver have en stand hvor man kan finde informationer om den eventuelle afløser for F-16 i fremtiden. Det vil være muligt at flyve simulatorer i udstillingsområdet samt et utal af spændende aktiviteter.

Der vil være et Informationstelt hvor praktiske oplysninger kan findes, og det vil være muligt at henvende sig, hvis man har problemer med forsvundne personer eller ting. Vi vil udlevere armbånd til børnene, hvor der kan skrives mobilnummer på, så hurtig kontakt kan etableres, hvis de bliver væk.

Souvenirs fra selve dagen kan købes i begrænset mængde, og det forventes, at der er mange af de udenlandske gæster, som medbringer diverse ting fra deres enhed, som det vil være muligt at købe.

Det vil være muligt i begrænset omfang at hæve dansk valuta på dankort. Forvent kø, så det er derfor en god ide at medbringe kontanter.

Der vil blive opstillet salgsteder rundt om i udstillingsområdet, hvor det er muligt at købe forfriskninger i form af mad og drikke. Der vil komme et link til menuen. Der tages ikke imod kreditkort i udsalgsstederne.Tilmeldte brugere: 4 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: Ingen begrænsning)

(Kommer: 3 stk.   //   Måske: 1 stk.)

PoulP (kommer)
Tejeda (måske)
-slettet- (kommer)
-slettet- (kommer)
 

-slettet-
2008-06-06 • 11:52
jeg kommer helet sikker, med kone og barn, men vist ikke der var noget lørdag, så hade planlagt søndag, men det bliver helt sikker rygget til lørdag nu.
-slettet-
2008-06-06 • 22:25
Mener ikke der er noget lørdag.. det er kun søndag hvor det er "privat-personer" som må komme ind der.. Men er ikke sikker.. måske er der andre som kan svare mere præcist?
topgun
2008-06-06 • 22:38
Lørdag er der 200 pladser som man kunne tilmelde sig til. De er forlængst optaget :) Søndag er der åbent for alle, forventningen er 200.000 gæster.
-slettet-
2008-06-07 • 10:26
øv, når så bliver det så søndag jeg kommer der udTilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     214 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION