FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Support lære gruppe

Af -slettet-
Dato: 27/06

Landsdel: Nodvestsjælland
By: Holbæk
Postnr.: 4300


Jeg kunne godt tænke mig at starte en support lære gruppe op, på en ca. 6 personer, der enten er nystartede eller kunne tænke sig at starte som selvstændig fotograf. Mødested er i Holbæk. Amtmandvej 1. 1st. 4300. Kl. 17.
Meningen skulle være viden deling hvor vi alle delte ud af viden og færdigheder, såsom software og softwareviden og læring om programmerne, skreven materiale, læringsprogrammer og videoer, plug-ins og teknisk viden, bøger mm. Desuden skulle det være sparring til diverse problemstillinger og opgaver. Samt nogle fælles lærings opgaver og projekter.
Da det bedste vil være at sammensætte gruppen, ud fra forskellighed og forskellige færdigheder, er det bedst at du skriver lidt om dig selv og dine interesse områder og hvad du selv kan byde ind med.
Skulle der være stor interesse for dette vil jeg forsøge at få sammensat flere grupper, så der er noget at komme efter for alle.
Skriv til mig på mailen mads@zencius.dk
Venligst
MadsTilmeldte brugere: 0 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: 5 stk.)

(Kommer: 0 stk.   //   Måske: 0 stk.)

 

-slettet-
2008-06-06 • 15:43
Hej Mads Jeg synes det lyder som en rigtig god idé at have mulighed for at spare med folk, og hvis det var folk der boede i Kbh, ville jeg selv være meget interesseret i at mødes og udveksle ideer.
lauritssn
2008-06-27 • 10:52
Jeg bor i KBH, og vil gerne være med til at starte en gruppe op i København. Skriv evt. til mig på foto@lauritsnielsen.dk, hvis du er fra København, og vil være med.Tilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     214 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION