FotoStart forside
Annullér [x]

Bliv medlem    Log på    Upload   
Forside     Forum     Galleri     Guider     Køb/salg     Fototure
« Oversigt


VISER FOTOTUREN:

Fotomaraton i Randers

Af -slettet-
Dato: 10/08

Landsdel: Jylland
By: Randers
Postnr.: 8900


I anledning af Fotogruppen Objektiv fejre 25 års jubilæum afholder vi, i samarbejde med PhotoCare i Slotscenteret, et stort fotomaraton for alle interesserede digitalfotografer. kl. 10.00-15.00 hos PhotoCare i Slotscenteret, Randers.

Håber der en en masse her fra fotostart.dk der har lyst til at deltage og måske få fingre i nogle dejlige præmier.

Gratis deltagelse!

Konkurrencen kommer til at bestå af 5 emner. 1. emne gives til deltagerne kl. 10.00, 2. emne kl. 11.00, 3. emne kl. 12.00, 4. emne kl. 13.00 og 5. emne kl. 14.00.
Alle deltagere skal således aflevere 5 digitale billeder senest kl. 15.00 ( uredigerede jpg-filer direkte fra kameraets hukommelseskort ) - som vi modtager og bedømmer.

Billederne bedømmes enkeltvis ud fra deres kvalitet samt hvor godt og kreativt fotograften har løst opgaven.

Deltagerne udfylder en kupon med navn og adresse og vinderne får besked i løbet af den efterfølgende uge. Vinderbillederne bliver udstillet hos PhotoCare i uge 34.

Bedste serie på 5 billeder:

1. præmie
Sony DSC-W-120 kompaktkamera til en værdi af kr. 1699.-

2. præmie
3 stk gavekort på hver 100 stk. digitalprint.

3. præmie
2 stk gavekort på hver 100 stk. digitalprint.

Bedste enkeltbillede:

1. præmie
2 stk gavekort på hver 1 stk. 40 x 50 cm farveforstørrelse inkl. opklæbning og laminering.

2., 3. og 4. præmie
1 stk gavekort på hver 1 stk. 40 x 50 cm farveforstørrelse inkl. opklæbning og laminering.

Samlet præmieværdi ca. kr. 3500,-

LÆS MERE HER:
http://fotogruppen-objektiv.dkTilmeldte brugere: 5 brugere ialt (Max. tilladte tilmeldinger: Ingen begrænsning)

(Kommer: 3 stk.   //   Måske: 2 stk.)

-slettet- (måske)
-slettet- (kommer)
-slettet- (kommer)
-slettet- (kommer)
-slettet- (måske)
 

-slettet-
2008-08-06 • 13:45
Jeg syntes først det lød vældigt interessant nu hvor fotomarathon i KBH. ikke inkluderer digital. Men da jeg så så at billederne skulle være uredigerede jpeg-filer direkte fra kameraet blev jeg sku lidt skuffet.. Ved ikke om det bare er mig, men hvis man blot er en anelse bidt af fotografering og har investeret i et digitalkamera der kan skyde raw - så forstår jeg ikke hvorfor kameraproducenterne skal fremkalde ens billeder, fremfor en selv. Og da slet ikke i en konkurrence, men der kan selvfølgelig ligge overvejelser bag jeg ikke er vidende om. PS. Dette er på ingen måde en kritik af fotogruppen "Objektiv", jeg kunne blot tænke mig en debat / forklaring på hvorfor konkurrencen er underlagt denne regel? *Jeg har stor respekt for dine billeder Jesper, du arbejder jo selv en hel del med efterbehandling, så hvad er din egen holdning til dette?
-slettet-
2008-08-06 • 16:10
Hej Hingapus, Jeg er meget enig i dit synspunkt, men det var gruppens samlede mening at det skulle være en konkurrence på det "rå" billede, ikke en konkurrence om hvem der kan redigere billederne bedst bagefter. Men jeg kan sagtens følge dig, og som du selv skriver så redigere jeg samtlige af mine billeder - så jeg var heller ikke ham der talte for at det skulle være uredigere jgp, men sådan blev det altså... Men synes da du skal komme og give os dine 5 skud alligevel, der er jo lidt print og et lommekamera på højkant (det kan vel byttes eller sælges da du jo i forvejen har et fint kamera...).
-slettet-
2008-08-06 • 21:04
Jeg er ny og uøvet fotograf og kan heller ikke ret meget redigering endnu. Derfor synes jeg, at denne fotomarathon er en kærkommen lejlighed til at øve mig i idé og komposition. Hvis der var krav om, at billederne skulle redigeres ret meget, ville jeg nok bakke ud. Jeg ser dette som en rigtig god øvelse for "os, der lige er begyndt". Jeg glæder mig til at møde jer på søndag og til at øve mig i at finde de gode motiver. mvh Benny
-slettet-
2008-08-09 • 09:47
Pga. private anliggender kommer jeg desværre ikke selv til Fotomarathon i dag. Håber i får nogle gode skud i kassen og at nogen af jer herfra vinder...
-slettet-
2008-08-15 • 14:43
Billederne kan nu ses på www.fotogruppen-objektiv.dkTilføj kommentar / kritik


Kun registrerede medlemmer kan skrive til en fototur.

Opret bruger    Støt FotoStart (donation)
© 2006-2020 www.FotoStart.dk     |     v7.1.1     |     af Jakob Dam Knudsen     |     208 brugere online     |     REGELSÆT & HJÆLP     |     DONATION